objavila fotografiju

Ella Dvornik javila se nakon što je otkrila da se razvodi i pokazala gdje se nalazi

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Karmen Poznić
09.08.2023.
u 15:31
Pratiteljima se na društvenim mrežama nije još uvijek oglašavala o temi razvoda, ali je jednom fotografijom otkrila gdje se nalazi
Pogledaj originalni članak

Već dulje vrijeme nagađalo se kako je brak Elle Dvornik i njezina supruga Charlesa Pearcea u krizi, a u utorak je Ella potvrdila vijest da se razvodi. – Da, istina je, u procesu smo razvoda – otkrila je influencerica i blogerica za novi broj Storyja. 

Pratiteljima se na društvenim mrežama nije još uvijek oglašavala o tome, no jednom je fotografijom otkrila gdje se nalazi. Naime, influencerica je došla kod majke, Danijele Dvornik, koja živi u obiteljskoj kući na Braču, točnije Sutivanu. Ella je na Instagram Storyju objavila fotografiju sa "sutivanske rive". 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Danijela Dvornik za vrijeme pandemije odlučila je otići na Brač, a tamo je preuredila obiteljsku kuću i nimalo ne žali za stalnim odlaskom iz Zagreba. Kada su je upitali za komentar o kćerkinom razvodu, kratko je rekla: "Nisam ništa čitala. Ne znam ništa, u vuko*ebini sam. Neću ništa sad komentirati pa na odmoru sam". 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. A iako je Ella potom glasine demantirala i za naš Ekran, čini se kako samo nije bila spremna pričati o svom privatnom životu.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
16:19 09.08.2023.

To ste sve već rekli jučer. Opet isto. Ajmo više dosta o Elli i njenoj materi.

Avatar Zavratnica
Zavratnica
16:42 09.08.2023.

Tko je Ella Dvornik?

IV
Ivan2304
16:41 09.08.2023.

Boli nas tintilinić. DOSSSSTTTAAA!