Ne razmišlja puno o udaji

Nina Badrić: Ako se opet udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom

U Splitu se održava Fusion festival, prva nastupa Nina Badrić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
09.08.2023.
u 11:50

Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, iskreno je rekla pjevačica

Nina Badrić nedavno je pjevala na trećem izdanju Banja Luka Festa, nakon kojeg je dala intervju za  Hype TV u kojem je odgovorila na pitanja o braku, svojoj liniji i tome koliko je sretna i ispunjena u 50. godini.  Novinarka joj je u razgovoru rekla kako narod pita kad će se Nina Badrić opet udati, na što je pjevačica odgovorila da ne zna i najbolje je pitati narod kad će to biti. 

- Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina sam shvatila neke stvari koje su me mučile od davnih dana. Da sreća zaista ovisi o nama, da nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe sama stvorila, ja sam jedna od onih 'self made' žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Jednom tko je stao na žeravicu, drugi put je pametniji - iskreno je rekla Badrić.

VEZANI ČLANCI

 

Osvrćući se na godine kazala je kako je dok je bila mlađa uvijek žene u pedesetima doživljavala "kao babe", ali iz sadašnje perspektive to je sasvim drugačije. 

- Prije su mi sve žene u tim godinama bile babe, ispričavam se i sebi i svima tih godina, ali ja sam mislila da su jednom nogom u grobu. A danas, nikad se bolje nisam osjećala - rekla je u intervju. Puno se pisalo o njezinom gubitku kilograma i promjeni prehrane, pa se spominjala i kako je izgubila 20-ak kilograma otkako ne jede meso, ali pjevačica kaže kako se nikada u životu nije 
ni udebljala niti smršavila 20 kilograma. 

- Ono što je meni zanimljivo da se od prvog dana karijere meni secira izgled i kilogrami, ja se zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži - veli Nina i dodaje kako se oduvijek očekuje od žena iz javnog života da budu savršene, a ona se uvijek odupirala tome.  Ljetne dane provodi u Jelsi, gdje ima svoju vikendicu i uživa u društvu prijatelja pa je tako prošli tjedan objavila i fotografiju s Goranom Višnjićem koji također već godinama dolazi u Jelsu. 

VIDEO Pjevač Josip Katalenić osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog dječje pornografije

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar markoii123
markoii123
16:23 09.08.2023.

Bravo Nina,lijepa si ,uspješna,dobro pjevaš. Život je jedan i treba ga proživiti punim plućima.

Avatar Moodleen
Moodleen
13:43 09.08.2023.

Opet o njoj. Koji to razlog mora biti da svaki božji dan nešto o toj....? Geni? Oni "njihovi"?

SK
skupiduša
23:03 09.08.2023.

Njen problem, kao i problem bilo koje žene. Ta naklapanja nikoga ne zanimaju. Hoće li se udati, ili ne, koga briga?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije