Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda senzacionalno

Naša glumica zablistala na proslavi 62. rođendana, a pokazala i prekrasnu kćer koju rijetko viđamo

Zagreb: Promocija kuharice Iz moje kuhinje, s ljubavlju glumice Sanje Vejnović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
09.08.2023.
u 12:50

Glumica i njena kći zajedno su slavile Sanjin 62. rođendan. Mnogi su ispod fotografije Sanji čestitali rođendan, a fotke s proslave skupile su hrpu lajkova.

Jedna od najljepših domaćih glumica Sanja Vejnović na Instagramu je objavila fotografiju svoje 23-godišnje kćeri Marte Eve Mećave koju je dobila u braku s bivšim suprugom Goranom Mećavom, filmskim direktorom fotografije. Glumica i njena kći zajedno su slavile Sanjin 62. rođendan. 

Mnogi su ispod fotografije Sanji čestitali rođendan, a fotke s proslave skupile su hrpu lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

 

Inače, mama i kći su zajedno krajem 2018. godine snimile i modnu kampanju za brend Delight. Uz Martu, glumačka diva ima i starijeg sina Andreja. Vejnović se od bivšeg supruga razvela 2015. godine, nakon 30 godina braka. 

VEZANI ČLANCI:

Glumica je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuharicu.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Komentara 1

DU
Deleted user
13:37 09.08.2023.

Pelijepa je Sanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije