ante munitić

Farmer iz 16. sezone showa 'Ljubav je na selu' završio na hitnom prijemu: 'Sve je dobro kad se dobro svrši'

Foto: Facebook screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
23.07.2024.
u 22:00
Ante je ozlijedio ruku, a nakon što su mu liječnici pomogli javio se fotografijom sa zavojem. "Sve je dobro kad se dobro svrši", napisao je Ante uz fotografiju nalaza iz KBC-a Split. Na papiru piše da je riječ o otvorenoj rani podlaktice i da je sjekotina nastala brusom.
Pogledaj originalni članak

Farmera Antu Munitića upoznali smo u 16. sezoni popularnog RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", a on je sad na društvenim mrežama otkrio da mu se dogodila nezgoda zbog koje je završio na hitnom prijemu. Naime, Ante je ozlijedio ruku, a nakon što su mu liječnici pomogli javio se fotografijom sa zavojem. "Sve je dobro kad se dobro svrši", napisao je Ante uz fotografiju nalaza iz KBC-a Split. Na papiru piše da je riječ o otvorenoj rani podlaktice i da je sjekotina nastala brusom. 

Foto: Facebook screenshot

Inače, Ante dolazi iz mjesta Donja Banda na Pelješcu i ima 45 godina. Munitić je električar po struci. Posjeduje konobu te vinograd u kojem provodi vrijeme kada, kako kaže, želi odmoriti živce. - Nikoga ne vidim i ne čujem i pričam s vinovom lozom - rekao je kandidat 'Ljubav je na selu' prije početka showa, a tada je voditeljici Aniti Martinović otkrio je i kakav je njegov tip žene. - Treba mi temperamentna žena koja voli raditi, koja može upregnuti s obitelji da ja ne moram neke stvari. Nema ženskih i muških poslova, sve može i muško i žensko - objasnio je tada.

Farmer Ante bio je dva puta u braku. - Tješi me ona izreka bez treće nema sreće - našalio se i nasmijao voditeljicu Anitu. Nju je zanimalo zašto farmeru u privatnom životu nije išlo kako je trebalo dok je u poslu perfekcionist i ima savršeno imanje.

- Kad bi sve u životu išlo kako treba, život ne bi bio zanimljiv -  istaknuo je. Anita ga je pitala misli li da su njegova dva razvoda braka neuspjeh.

 

- Uspjeh su mi samo što imam sina i kćer, s njima sam zadovoljan. Sin studira, a i kći je odlična u školi. Što im mogu pružiti, pružim im. Nadam se da im ništa ne nedostaje - rekao je.

Ipak, priznao je da ne provodi koliko može vremena s njima. - Kad imam vremena i kad mi dopuste - izjavio je. Važno mu je da njegova djeca prihvate ženu koju odabere, a smatra da tu neće biti problema. Kaže i da žena s kojom bude mora njih prihvatiti. - Ako ne prihvaća moju djecu, znači da ne prihvaća ni mene i tu svaka priča završava - istaknuo je Ante kojemu je drugi brak završio prije četiri godine.

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.