NA ZABAVI

FOTO Bez majčine pratnje! Pogledajte u čijem naručju se našao Majin Bloom: 'Kako njega cure vole'

Foto: instagram
1/17
07.10.2024.
u 21:25

Nakon situacije iz vrtića, Maja je u pričama na svom Instagram profilu podijelila nekoliko prizora s jednog rođendana na kojem se njezin mezimac sjajno provodio.

Pjevačica Maja Šuput (45) svaki slobodan trenutak koristi za druženje sa svojim sinom jedincem, trogodišnjim Bloomom. Međutim, zbog učestalih nastupa s vremena na vrijeme se dogodi da su majka i sin razdvojeni, no to ne spriječava Blooma da se dobro zabavi. Nakon situacije iz vrtića, Maja je u pričama na svom Instagram profilu podijelila nekoliko prizora s jednog rođendana na kojem se njezin mezimac sjajno provodio. 

- A dok je mama jučer pjevala u Dugopolju, Bloom je imao gažu na ročkasu u Zagrebu - napisala je Šuput uz video Blooma dok pjeva u društvu dvije djevojčice, pri čemu ga jedna grli: - Kako njega cure vole - dodala je ponosna majka. Na sljedećem storiju možemo vidjeti da je zabavi prisustvovala i Iva Todorić, kći poduzetnika Ivice Todorića. Iva je iskoristila priliku za fotografiranje s Bloomom, koji je na kraju završio u njenom naručju. - Na kraju mu je srce ukrala... - šaljivo je zaključila Maja u opisu zajedničke fotografije njenog sina i Todorićeve. Fotografije sa zabave možete vidjeti u naslovnoj galeriji.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prije par dana Maja je putem priča na Instagramu podijelila novu urnebesnu fotografiju Blooma, ovaj put iz vrtića. - I tako ja dobijem sliku iz vrtića da se Bloom sam dizajnirao da bude kul (poderao majicu do pupka) - napisala je Maja uz fotografiju Blooma kojeg ni poderana majica nije spriječila da razvuče osmijeh od uha do uha i spremno pozira za fotografiju.

VEZANI ČLANCI:

Šuput često oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama objavama s njezinim trogodišnjim sinčićem Bloomom. Dinamični duo prije par dana javio se iz automobila, a u prvom planu ponovno su bili Bloom i njegove vokalne sposobnosti. Naime, on je ovaj put pokazao vlastitu interpretaciju pjesme 'Move' Adama Porta koja je Maju, ali i njene obožavatelje, nasmijala do suza.

- Njegova interpretacija mi popravi i najgori dan - napisala je pjevačica u opisu objave i priložila bezbroj nasmijanih emotikona. S njom su se složili i pratitelji: - "Svima on popravi svaki dan", "Bloom je mala komedija preslatka", "Mislim da je vrijeme da Bloom ima svoj profil. Razočaram se kad otvorim tvoj i vidim da nama njega, baš se razočaram. Bez uvrede ali Bloom je Bloom. Slatkiš najslađi, presmiješni", "Čovjek s emocijom", "Preslatko", "Dijete puno pozitive" - pisali su komplimente na Bloomov račun.

GALERIJA: FOTO Iva Todorić pokazala figuru u kupaćem kostimu, zaplivala u bazenu te otkrila gdje ljetuje

1/23

Pjevačica je već jednom na Instagramu podijelila video na kojem njen sinčić pokazuje glasovne mogućnosti. S radija u automobilu čula se pjesma ''Beauty and a Beat'' kanadske zvijezde Justina Biebera, a Bloom je pjevušio tekst hita koji na platformama broji milijune slušanja. Zanimljivo, Bloomova frizura podsjeća na Bieberovu iz mlađih dana. "Ono kad te baš pogodi pjesma", napisala je ponosna mama u opisu objave u kojoj je njezin sin ponovno naišao na mnogobrojne komplimente Majinih obožavatelja. 

"Koliko dijete već ima osjećaja za muziku, rođena buduća zvijezda", "Ručice, pokreti, ritam, frizura, sve u jednom", "Rođeni glazbenik. Vidi se da osjeća za glazbu", "Ima ritam u krvi. Majo, to treba poticati", pisali su pratitelji pjevačici, a jedan je čak predložio da se dogovori duet Blooma i Albe, kćerkice Petra Graše: "Odmah dogovoriti duet s malom od Graše... Oboje su rođeni glazbenici... Presladak je", glasi komentar.

VIDEO: U 89. godini preminula je glumica Maggie Smith

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije