na društvenim mrežama

FOTO Izabel Kovačić pokazala trudnički trbuh i osvrnula se na uspjeh našeg vatrenog

Foto: Instagram
1/15
07.10.2024.
u 20:30

Poduzetnica je pozirala pored ogledala u jesenskom izdanju - uskoj suknji kojom je naglasila trudnički trbuh, a kombinirala ju je sa smeđom jaknom i crnim čizmama.

Poduzetnica i supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić (31) trenutno je u drugom stanju te s nogometašem očekuje drugo dijete. Izabel je sretne vijesti objavila u lipnju, a nakon toga u nekoliko se prilika javila s novim fotografijama. Naime, sada je na Instagramu objavila niz fotografija i pokazala svoj poveći trudnički trbuh. 31-godišnja poduzetnica pozirala je pored ogledala u jesenskom izdanju - uskoj suknji kojom je naglasila trudnički trbuh, a kombinirala ju je sa smeđom jaknom i crnim čizmama.

U objavi koja je prikupila više od 20.000 lajkova, Izabel se osvrnula na nedavni uspjeh supruga i pokazala snimku s utakmice u kojoj je nogometaš ostvario dva pogotka za klub Manchester City te tako slavio pobjedu protiv Fulhama s rezultatom 3:2, a golove je posvetio bebi koja uskoro dolazi. 

Podsjetimo, Izabel je i nedavno objavila svoje fotografije. Tada je pozirala u traper kombinezonu, bajkerskim čizmama i bijeloj majici, a na kojoj je ponovno istaknula trbuh obgrlivši ga rukama. Ovaj prizor oduševio je Izabeline mnogobrojne pratitelje koji su pohvalili modni izbor, ali i izgled dizajnerice. - "Šarmantno", "Sjajna kao i uvijek", "Izgledaš zapanjujuće. Nedostaješ nam Izabel", "Slatkići", "Tvoje ljepota je iznad mog shvaćanja, Izabel", "Omg, trebam tu majicu", "Najljepša žena koju sam vidjela" - nižu se komplimenti na račun jedne od najpoznatijih hrvatskih WAGS-ica.

Poduzetnica i nogometaš svoju su ljubav okrunili brakom 2017. godine. Vjenčanje je održano u Sesvetskim Selima, gdje se par i upoznao kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Na proslavi bile su i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao. Izabel slovi i kao jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa - savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

Dodajmo da Izabel i naš vatreni već imaju zajedno jedno dijete. Radi se o sinu Ivanu, a prvo dijete paru je stiglo u listopadu 2020. godine. Nešto prije Eura ove godine Izabel je objavila prekrasne vijesti te otkrila da očekuju prinovu. Ova WAGS-ica intervjuu daje  rijetko, a u jednom, koji je dala nedavno, progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav. 

"Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - otkrila je Izabel tada.

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije