NA BRAČU

FOTO Danijela Dvornik (57) pokazala kako je hrabra: U listopadu se kupala u moru i pozirala u badiću

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
06.10.2024.
u 20:00
Danijela je sada objavila fotografiju u badiću i pokazala kako se kupala u listopadu. Objavila je video na Instagram Storyju, a uz njega je samo kratko napisala: - Samo jako.
Pogledaj originalni članak

Danijela Dvornik često se javlja na društvenim mrežama gdje pokazuje kako provodi dane na otoku Braču gdje se preselila prije nekoliko godina. Danijela često pokazuje kako uživa u miru i tišini, bavi se proizvodnjom vlastitog povrća, ali i kako vježba. Osim toga, Dvornik pokazuje i kako uživa te se kupa, a često oduševi i svojom novom linijom. Naime, Danijela je sada objavila fotografiju u badiću i pokazala kako se kupala u listopadu. Objavila je video na Instagram Storyju, a uz njega je samo kratko napisala: - Samo jako. 

Foto: Instagram

Influencerica i supruga pokojnog glazbenika Dine Dvornika na Instagramu često pokazuje što jede, a sada je objavila još jedan recept za zdravi ručak. Riječ je o popularnom jelu pod nazivom 'Parmigiana'. Dvornik je pokazala kako joj je ispao ručak koji je spremila, a zatim je objavila i recept s detaljnim koracima.  - Sastojci: 2 BALANCANE (patlidžani) 1 velika pelata za šalšu Parmezan Mozzarella Bosiljak Balancane izrezati po dužini na tanke fete, staviti ih u vodu i sol da ispuste gorčinu 15-20 min. Osušite ih. Treba ih malo posuti brašnom i na ulju ih zapeći s obje strane. Skuhati šalšu (maslinovo ulje, češnjak, sol, malo šećera i narezanog bosiljka). Posudu za pečenje namazati šalšom i slagati Balancane, opet sloj šalše pa pobacati mozzarellu, sloj balancane, Šalša, parmezan, zadnji sloj balancana i dosta parmezana na vrhu. Zapeći na 180.c pola sata. Ja volim napraviti malo vise šalše zato koristim onaj najveći važ pelate. Volim koristiti ove manje posude za pečenje jer mi nekako ispadne sočnije - napisala je Danijela. 

VEZANI ČLANCI:

ANITA HRSTIĆ

HRT-ova voditeljica i urednica o problemima umirovljenika u Hrvatskoj: Rekla je da ju već 10 godina nitko nije zagrlio

Emisija 'Treća dob' se bavi umirovljenicima, njihovim životima, problemima, ali dotiče se i pozitivne strane starosti. Za tu je emisiju novinarka i urednica Anita Hrstić dobila i posebno priznanje Hrvatske udruge socijalnih radnika, a u ovom intervjuu ispričala nam je neke detalje o sebi, svom poslu, ali i sudbinama nekih ljudi s kojima je radila i koje su je dotakle.

Prije toga je objavila recept za zdravi kruh, što je dobra opcija za one koji nedjeljom nemaju gdje kupiti tu namirnicu. Riječ je o proteinskom kruhu kojeg je spremila kako bi ga jela s hummusom s bakalarom. 'Proteinski kruh upravo iz pećnice na koji ide hummus s bakalarom', napisala je Danijela uz fotografiju. 


Suncokret sjeme 135g
LAN 90g
Lješnjak/badem/orah 65g
Zobene pahuljice 145g
Chia sjemenke 2 žlice
Psyllium 4 žlice
Sol 1 mala žličica
1 žlica meda
3 žlice maslinovog ulja
Voda 350ml
Pomiješati, koristiti papir za pečenje staviti u pećnicu na 180 °C. Peći 20 minuta a onda ga izvaditi i preokrenuti i peći još 30-40 minuta. Hladnog ga rezati.

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SL
Slinišapajdašlončić
21:03 06.10.2024.

Kako je "hrabra"😆😆😆😆😆

Avatar Tombstone
Tombstone
21:31 06.10.2024.

Za nju je hrabro objaviti I fotografiji gdje je odjevena, a kamo li ovo...

SA
sani2
23:16 06.10.2024.

Bolje da nije.