U RIJETKOM IZLASKU

FOTO Ecija Ojdanić i suprug pokazali kćerku koju ne viđamo često, prava je ljepotica

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Svečana proslava povodom osvajanja nagrade na Filmskom festivalu u Cannesu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Bojan Zibar
03.06.2024.
u 10:35
Sretna obitelj stupila je na crveni tepih i spremno pozirala za kamere fotoreportera. Za ovu posebnu priliku kći Cvita pojavila se u opuštenom izdanju, dok je majka odabrala ipak nešto formalniju kombinaciju.
Pogledaj originalni članak

Domaća kazališna, televizijska i filmska glumica Ecija Ojdanić (49) svojim dolaskom upriličila je svečanu proslavu u povodu osvajanja prve Zlatne palme za hrvatsku kinematografiju na filmskom festivalu u Cannesu. Ovu uglednu nagradu ostvarili su režiser Nebojša Slijepčević u suradnji s producentima Katarinom Prpić i Danijelom Pekom za kratki film "Čovjek koji nije mogao šutjeti". Svečanost se održala u prostorijama zagrebačkog kina Kaptol, a Eciji su društvo pravili suprug Robert Orhel i samozatajna kći Cvita Viljac

Sretna obitelj stupila je na crveni tepih i spremno pozirala za kamere fotoreportera. Majka i kći za ovu posebnu priliku obukle su crne sakoe i ispod njih različite topove. Cvita se pojavila u nešto opuštenijem izdanju te gornji dio upotpunila traper hlačama svijetle plave boje, dok je Ojdanić došla u ipak nešto formalnijoj kombinaciji s hlačama šireg kroja. Između njih poziciju je zauzeo Ecijin suprug i Cvitin očuh Robert odjeven u bijelo odijelo i košulju boje lavande, koje je iskombinirao s tamnoplavim trapericama.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Svečana proslava povodom osvajanja nagrade na Filmskom festivalu u Cannesu

Projekciji u velikoj dvorani "Kaptol Boutique Cinema" nazočila su i druga poznata lica s domaće javne scene, između ostalih ekipa nagrađenog filma te gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, no posebnu pozornost privukao je simpatični trio kojeg ne viđamo često u javnosti.  

Ecija i Robert, koji se inače bavi filmskom režijom, u braku su od 2009. godine. Na svadbenom piru glumica je bila trudna s njihovim danas 14-godišnjim sinom Jakovom. Kćer Cvitu, koja danas slijedi majčine glumačke stope, dobila je u prvome braku s producentom Antom Viljevcem.  

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, u domu glumice nedavno se održalo pravo malo obiteljsko slavlje. Naime, njezina kći Cvita proslavila je 19. rođendan, a ponosna majka se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i svojoj mezimici uputila emotivnu poruku.

Ecija je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija koje prikazuju proslave Cvitinih rođendana kroz godine, dok u pozadini cijelo vrijeme svira poznata pjesma benda U2 'Beautiful Day'. Uz objavu 49-godišnja Drnišanka napisala je čestitku. - Danas nam je divan dan, našoj Cviti devetnaesti rođendan! Naša mala djevojčica, koja to više i nije. Poklopilo se da cijela njena generacija danas slavi kraj jednog velikog ciklusa i početak novog. Volimo te, najviše na svijetu, najponosniji smo na tebe. Neka ti naša ljubav, ponos, povjerenje, a i brigica samo budu vjetar u leđa za sve uzbudljiva nadolazeća poglavlja! Leti, golubice naša! - napisala je.

GALERIJA: Ecija Ojdanić pokazala prelijepu kćer, proslavile poseban događaj

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje Jesenske sheme HRT-a
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Bojan Zibar
Foto: Instagram
Foto: Bojan Zibar
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ovu dirljivu objavu ubrzo su prokomentirali glumičini prijatelji i pratitelji: "Sretan ti, Cvita draga", "Sretan rođendan prekrasnoj Cviti", "Sretan rođendan vašoj ljepotici od srca i čestitke i vama", "Cviti divnoj, maminom ponosu.. najsretniji dosad", "Ajme, Cvita ima već 19 godina! Sretan ročkas ljepotici", neke su od brojnih lijepih želja upućenih novopečenoj 19-godišnjakinji, a dio pratitelja primijetio je da je Cvita svoju ljepotu naslijedila od majke.

Fotografije prikazuju Cvitu kao malo dijete, zatim tijekom proslava svojeg 18., 17., 16., 15. i 12. rođendana, a na nekoliko njih je se može vidjeti u društvu ostatka obitelji, majke Ecije, očuha Roberta Orhela i mlađeg brata Jakova.

VIDEO: Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija

PREVRTALI STOLOVE, VRIJEĐALI, OTIMALI SE...

Divljanje u Međimurju: Pijani napali policajce, jednog teško ozlijedili, zbog moguće eskalacije pozvano pojačanje

Usprkos okupljanju većeg broja građana na mjestu događaja, koji su glasno negodovali te je postojala opasnost od veće eskalacije sukoba, policijski službenici uspijevaju privesti dvojicu 26-godišnjaka te 47-godišnjaka u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Na mjesto događaja upućene su i dodatne policijske snage

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.