Nije kopirala

Gaga: Madonna mi šalje ljubav i podršku, njezin mail je blagoslov

Foto: Pixsell
Gaga: Madonna mi šalje ljubav i podršku, njezin mail je blagoslov
15.02.2011.
u 20:57
Ne postoji fan koji više voli Madonnu od mene. Ja sam njezin najveći fan i privatno i poslovno!, odgovorila je Gaga na optužbe da je kopirala Madonnu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je kritika sasjekla “Born This Way”, novi singl Lady Gage i optužila ju da kopira Madonnu, kontroverznoj zvijezdi obratila se, ni manje ni više, nego kraljica popa. Iz Madonnina menadžmenta Gagi je stigao mail “ljubavi i podrške” kojim hvali upravo taj singl.

- Taj mail mi je kao blagoslov. Madonna mi je osobno izrazila ljubav i podršku, te rekla da joj se sviđa singl. Ako kraljica kaže da je dobro, onda je dobro - rekla je Lady Gaga a na optužbe da je kopirala Madonu dodala:

- Ne postoji fan koji više voli Madonnu od mene. Ja sam njezin najveći fan i privatno i poslovno!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:09 23.02.2011.

Madonna je svojedobno kopirala ABBa-u.Veliki si umjetnici to mogu priuštiti. Gibonni cjelo vrijeme kopira sam sebe .Sve su mu pjesme na isti kalup pa nikom ništa. Parni valjak,Bjelo dugme ,sve kopije do kopije....