sretni jer vide Božidara

Gledatelji uzbuđeni oko najnapetijeg tjedna dosad: 'Bit će svašta, možda se i potuku'

Foto: RTL/Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
27.12.2022.
u 08:36
Ovaj tjedan nesumnjivo je najnapetiji dosad, a sve jer gledamo dobro nam poznata lica koja su gledatelji uživali vidjeti, iz bilo kojeg razloga, već na televiziji. Prvi je dan prošao dobro.
Pogledaj originalni članak

U nastavku blagdanskog specijala u 'Večeri za 5 na selu' kuhaju lica koja smo već imali priliku vidjeti u popularnom kulinarskom serijalu, a ovaj tjedan stižu iz sjeverozapadne Hrvatske. Prvi domaćin bio je mladi kuhar Dario iz Bednje koji je pripremio predjelo naziva Kinezi pehuste, glavno jelo Zerolani gudjek s kepunju i desert Peljizuni persti.

Ovaj tjedan nesumnjivo je najnapetiji dosad, a sve jer gledamo dobro nam poznata lica koja su gledatelji uživali vidjeti, iz bilo kojeg razloga, već na televiziji. 

"Produkcija je poslušala savjete publike i stavila isti kadar ljudi u tjednu emisiju, pametan potez. Sad nek se međusobno traumatiziraju", "Tragikomično svi nešto pametuju a Ivan kao da se najeo bunike prije večere biti će do kraja tjedna svašta možda se i potuku", "Jedina dobra stvar ovog tjedna je da su svi akteri ovog cirkusa baš zaslužili jedni druge. Radi gledanosti ili ne, sasvim je nebitno, biti će uživanje gledati koliko nisko mogu ići", "Ovo kao da se skupila ekipa iz filma Marv i Harry, Zed iz Policijske akademije, Brzi Gonzalez i Florijan Gavran iz Naše male klinike. Kad će ručak neću jogurt", pisali su između ostalog gledatelji. 

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Inače, u goste su mu došli šivačica Snježana, najpoznatiji kuhar serijala Božidar, najpoznatiji pijanist serijala Ivan i domaćica Bernardica. Ivan nije mogao dočekati da počne jesti, a i ostali su komentirali da im je predjelo bilo u redu, uz glavno jelo svima je falila salata, desert se najviše svidio Ivanu da bi na kraju Dario osvojio tek 27 bodova. Ivan je prvi bio u kombiju, potom su pokupili Snježanu pa Bernardicu, a posebno se razveselio kad je ugledao Božidara s kojim je sudjelovao u božićnom specijalu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' Bernardica je Boži rekla kako ga je gledala na televiziji te ga zamolila da ne bude zločest i previše kritičan prema njima.

„Ja sam miran kao janje“, rekao joj je Božidar, a potom se i Snježana ubacila u raspravu, govoreći svoje dojmove o Boži tako da se situacija zahuktala i prije same večere.

Poslije večere gosti su čitali riječi na bednjanskom narječju, a Božo je bio razočaran što nije bilo muzike. Poslije poklona došao je red na ocjenjivanje - Snježana je dala ocjenu devet jer joj je falila salata u glavnom jelu, Bernardica je dala ocjenu sedam zbog salate i zato što riža nije blagdansko jelo, a najkritičniji gosti bili su Ivan i Božidar. Ivan je dao ocjenu šest i rekao: „Bilo je jako dobro i ukusno jelo, no na drvu su bile zvijezde petokrake, moj djed to nije volio, čaše su izgledale kao Sveti gral, nismo u crkvi, i gospodin me mrvicu uvrijedio.

Za uvredu ide dvije ocjene manje, žao mi je“ dok je Božo dao ocjenu pet uz objašnjenje: „Razočarao sam se jer ako smo dobili naputak da imamo blagdanska jela, ovo nisu bila blagdanska jela.“ Sutra kuha Snježana, a kako će se kritičnim gostima svidjeti izbor njezinih jela - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'večera za 5 na selu' od 20.15 sati a RTL-u.

VIDEO U 98. godini preminuo najstariji hrvatski pjevač, posljednju pjesmu snimio je lani

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Baluba
Baluba
13:07 27.12.2022.

Što su to "lica"? Na hrvatskom se kaže osobe...