odmor nije dobro počeo

Glumica sa sinom završila na hitnoj: 'Dijete mi je opekla meduza. Ožiljci su mu preko pola obraza'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
26.07.2020.
u 14:53
- Nismo u Zagrebu ovaj vikend. Vijesti o poplavi pratimo putem portala. Ali kako ne bismo bili zakinuti, danas, prvi dan na moru, dijete mi je opekla meduza po licu - otkrila je glumica Marijana Mikulić
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić požalila se svojim pratiteljima na nedaće koje su ju zadesile na samom početku ljetovanja s obitelji. Marijana se javila fotografijom s mora, a u opisu je otkrila kako joj prvi dan nije prošao najbolje. Otkrila je, između ostalog, da je sa sinom završila na hitnoj nakon što ga je opekla meduza, a uz to netko joj je i dva puta pokušao hakirati Instagram profil.

- Nismo u Zagrebu ovaj vikend. Vijesti o poplavi pratimo putem portala.  Ali kako ne bismo bili zakinuti, danas, prvi dan na moru, dijete mi je opekla meduza po licu. U plitkoj vodi. Ne želim ni staviti fotografije koje sam radila kako bih mogla poslati našem pedijatru. Srećom je imao masku pa ga nije preko oka. Injekcija kortikosteroida na hitnoj, sirup, otečena usna i obraz, ožiljci opekline preko pola obraza.. beba koja danas, naravno, ne želi zaspati, dva pokušaja hakiranja mog insta profila, slažem octene obloge i kuham ručak, a ova teresa čeka da netko na njoj uživa u pogledu.. Zažmirite na mene, gledajte more... - napisala je glumica.

Foto: Instagram

U komentarima su se odmah javili pratitelji koji su njoj, ali i sinu poslali poruke podrške. "Brz oporavak dječaku i ostatak odmora uživanje želim", "Znači, sve ste odradili odmah prvi dan i sad će biti mir", "Sve to dođe i prođe. Brz oporavak želim", "Predivna žena i majka", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
15:09 26.07.2020.

Izgleda da u Širokom rastu meduze po kamenu.Prije desetak dana se bunila kako ne može do djece,a sad naprasna promjena.Uostalom faca pod šeširom je upitna -muško ili žensko.

DU
Deleted user
15:03 26.07.2020.

Prvo jadikovka da su Djeca u Širokom, sad da Djete opekla meduza,... šta slijedi, filimić ala Severina kako glumica radi Djete? ;-)

IN
Informacija
15:07 26.07.2020.

Tko je ova žena? Vrhunska glumica?