bez uljepšavanja

Naša pjevačica pokazala lice s aknama: 'Nadam se samo da vam se nisam zgadila'

Foto: Instagram
1/5
26.07.2020.
u 12:44

Pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, otvoreno je progovorila o problemu s aknama i tako pružila podršku mnogima koji se suočavaju s istim problemom.

Pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, otvoreno je progovorila o problemu s aknama i tako pružila podršku mnogima koji se suočavaju s istim problemom.  Zsa Zsa je objavila video u kojem je bez trunke šminke i pokazala kako joj lice izgleda bez imalo uljepšavanja i otkrila kako je upravo to razlog zbog kojeg se ne snima u posljednje vrijeme za društvene mreže.

- Čisto ako se pitate zašto zadnje vrijeme ne objavljujem... Liječim kožu lica od vulkana koji mi izbijaju. Nije mi baš do toga da se slikam i snimam. Mentalno sam se vratila u srednju školu i samopouzdanje mi je ravno krumpiru. Mislim da je krumpir zapravo posve zadovoljan svojim izgledom. Pa eto, sad sam naletjela na jedan stari no makeup video i ne znam tko je ta osoba. Kad nađem lijek ili izumim time machine javim se - napisala je pjevačica.

Foto: Instagram screenshot

- U mojoj glavi je sad 'nadam se da im se nisam zgadila'. Ali znam da je tamo i puno vas kojima ovo treba. I znajte da niste sami. Akne lupaju jako na psihičko stanje i sliku o sebi - dodala je Zsa Zsa na svom Insta Storyju, a odmah potom obožavatelji su joj se počeli javljati s porukama podrške.

-Drago mi je nemate pojma koliko. Srce će mi punkut od sreće koliko je pametnih ljudi u ovoj našoj zajednici. Nisam tražila da me/nas se obasipa s rečenicama "ma lijepa si" jer znate da to ionako ne popravlja psihu, ali poruke kakve pišete puno su više od toga i ne mogu vjerovati da je toliko lijepa energija proizašla iz svega - zaključila je Zsa Zsa.

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagi101
14:31 26.07.2020.

????? ???nikad čuo

MA
malena1983
13:56 26.07.2020.

Čekaj..jel to Večernji objavio objavu nekoga o svojim aknama i zašto ne objavljuje na netu???😂

PU
Pulchrum
23:11 26.07.2020.

Preslatka i prirodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije