LJUBAV JE NA SELU

Ilona je komentirala poljubac s Ivicom: To što smo se poljubili, to je bio trenutak koji nisam očekivala

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
22.10.2024.
u 08:30
Mi smo otvoreni i ne bojimo se pokazati ono što jedno prema drugom osjećamo, kazao je već odavno zaljubljeni farmer, dok je Iloni ovo bio prvi put da prema njemu pokazuje nešto više
Pogledaj originalni članak

Dan u Lipovljanima u showu "Ljubav je na selu" završio je veselom zabavom uz karaoke, a Ivica je gledao samo Ilonu. Poneseni emocijama, strastveno su se poljubili. „Mi smo otvoreni i ne bojimo se pokazati ono što jedno prema drugom osjećamo“, kazao je već odavno zaljubljeni farmer, dok je Iloni ovo bio prvi put da prema njemu pokazuje nešto više. „Dobro je da su to napravili ispred mene i Ivane jer da nisu, onda bih ja prišla Ivici i dokazala mu tu svoju stranu. Ako tu nešto ne bude funkcioniralo, naravno da ću ja uletjeti njemu u krilo“, otkrila je Amra. 

- To što smo se poljubili, to je bio trenutak koji nisam očekivala. Ali s obzirom da mi poljubac ništa ne znači, u smislu da sam se zaljubila ili spustila gard, ne, nisam popustila prema njemu. Za takvo što treba puno više od jednog poljupca - otkrila je za RTL Ilona.  Ivana je iznijela svoje mišljenje o situaciji između Ilone i Ivice i ispričala je koliko je Ivica promijenio svoj karakter dolaskom Ilone na njegovu farmu.

VEZANI ČLANCI

- Ivica se nije promijenio kad se Ilona pojavila, bar ne prema meni. Opustio se jest malo više i previše, vjerojatno je trema odradila svoje i uzbuđenje - izjavila je za RTL Ivana, a komentirala je i poljubac koji se dogodio na farmi.  - Što se tiče odnosa Ilone i Ivice, poljupca itd., meni to nije smetalo ni najmanje. Ilona i ja smo zapravo dva tijela, jedna duša, ona je moja podrška kao i ja njena. Ilona jest u prednosti jer se Ivica zaljubio, ali ja nikad nisam po strani jer Ivica zna koliko smo se nas dvije uklopile. Realno, naše svako jutro počinje s 'Gdje je Ivana? Gdje je Ilona?' jer kako je Ilona izjavila, ja sam njena. Skupa pijemo kavu i ne idemo nigdje jedna bez druge - Ivanino je mišljenje. 

Rekla je i kako doživljava Ivicu i nije skrivala što joj se kod njega ne sviđa. - Ne sviđa mi se kao ni Iloni što nema svoje JA. Komentirala sam da ja ne bih tako postupila kao ona, ali iza mog komentara krije se nešto. Ja bih bila ista, ako ne bih bila i oštrija. On se njoj ulizuje, osvaja je na pogrešan način, smatram da Iloni treba jak muškarac koji ima svoje JA, kao i svakoj zreloj ženi.- kaže.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.