SUPERTALENT

Maja Šuput je opsovala kad je vidjela ovaj prizor i s Martinom je pobjegla, a gledatelji kažu: Jednom riječju odvratno

Foto: Nova TV
1/17
21.10.2024.
u 08:24

Slovenska skupina Gozd Strahov jučer je u "Supertalentu" izvela svoju točku kojom su htjeli utjerati strah u kosti članovima žirija

U sinoć emitiranom "Supertalentu" horor show koji su priredili članovi slovenske skupine Gozd Strahov čiji je cilj bio utjerati žiriju strah u kosti, a u tome su itekako uspjeli. Posebno su prestrašili Maju koja je nevoljko sudjelovala u točki i Martinu koja je tješila Maju i istovremeno se zgražala nad onim što vidi. Vrhunac gađenja uslijedio je kad su po njihovom pultu počeli gmizati crvi, što je Maju i Martinu potjeralo u publiku i pred kamerama je i opsovala, a ni Davora ni Fabijana nije ostavilo ravnodušnim. S 3 'ne' i Fabijanovim 'da' uklonjen je svaki strah od ponovnog susreta s Gozd Strahovom – barem u ovoj sezoni.

Dok su izvodili svoju točku na pozornici su im se pridružili članovi žirija Maja Šuput i Davor Bilman i tijekom izvedbe točke Gozd Strahov su stavili povez na Majine oči i nije znala što se događa. Iznad glave su joj probušili balone i iz njih su izlazili zlatni konfeti. Kada su se Maja i Davor vratili na svoja mjesta članovi ove skupine opet su se približili njihovom stolu i probušili su još jedan balon iz kojeg su se rasuli crvi po stolu žirija.

VEZANI ČLANCI

Maju je to jako uzrujalo, kao i Martinu Tomčić koje su sa zgražanjem i u šoku napustile svoja mjesta. Nastup su na službenom Facebook profilu emisije komentirali i brojni gledatelji, jedan mali dio je rekao kako im je nastup bio dobar i ne vide u čemu je problem. - Meni to super,zamisli da je odabrao balon gdje su crvi. A to je u Hrvatskoj sotonizam a u Americi bi zlatni gumb dobili ili prošli dalje. Ovo je bilo prejako, a žiri ne zna da su oni “strašni gadni crvi” na stolu bili obični fobasi koji se uzgajaju specifično za hranjenje egzotičnih ljubimaca. Imam ih doma za svoju agamu. Nisu opasni i ne rade štetu, kaj ste se tak prepali - poručuje jedan mali dio gledatelja, dok većina odobrava Majinu i Martininu reakciju i upozoravaju kako ovaj show gledaju i djeca te su se mnoga i prepala. 

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54

- Pa tko ovo pusti na tv, i djeca ovo gledaju...jednom jedinom riječju odvratno...Čisti sotonizam,van svakog zdravog razuma. Zašto to dozvoljavaju,katastrofa. Ovakve nastupe treba zabraniti. Znate li da ovo djeca gledaju, sin mi se uplašio, sreća pa sam odmah skužila i prebacila. Imat ću noćne more. Svima je jasno da se ovakvo nešto stavlja da se potakne gledanost, no stvarno nije potrebno. Nema tu ni trunke talenta. Ovo gledaju i mala djeca..- upozorili su gledatelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije