brzo su pobjegli

Incident u Kataru: Djevojka argentinskog nogometaša u piću našla krhotine stakla, a u hotelu im nestalo struje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
Foto: Screenshot
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
Foto: Instagram/Agustina Gandolfo
Agustina Gandolfo
17.12.2022.
u 11:19
Influencerica i djevojka argentinskog napadača, Agustina Gandolfo napustila je luksuzni hotel Waterfront nakon incidenta i zajedno s još par žena nogometaša, premjestila se u drugi objekt s pet zvjezdica.
Pogledaj originalni članak

Influencerica i djevojka argentinskog nogometaša Lautara Martineza (25), Agustina Gandolfo (26), u Katar je stigla bodriti svog napadača na Svjetskom prvenstvu, a iako je Argentina do sada slavila i trenutno čeka svoju posljednju utakmicu u borbi za naslov prvaka, nije ni slutila da će ipak imati neke negativne situacije. Pogotovo ne u luksuznom hotelu u kojemu su odsjeli, kao ni u trgovačkom centru. Naime, Gandolfo je na svom Instagram Storyju opisala situaciju koja se dogodila prije nekoliko dana u jednom trgovačkom centru u Dohi. Sa šogorom i kćerkom kupila je sok Kombuchu i unutra pronašla krhotine stakla.

- Želim ovo reći kako se nikome ne bi dogodilo isto jer mi se to čini jako opasnim. Moj šogor je popio pola boce soka i otkrio da su unutra jako veliki komadi stakla - kazala je i dodala da ih je vlasnik brenda Kombucha optužio da su oni to sami napravili.

- Rekao nam je da je sve u redu sa sokom i čak nas optužio da smo sami stavili staklo, ne znam kako, jer staklo ne može dospjeti u sok  - kazala je još. Najviše ju je, kaže, šokiralo zbog njezine kćeri koja je to mogla popiti. 

- Beba nema sposobnost, kao što je imao moj šogor, da prepozna da u piću ima stakla. Mislim da je ovo vrlo ozbiljno. Žalili smo se i imamo svjedoke. Sramota - zaključila je.

Također, zajedno sa suprugama Angela Di Marije, Jorgelina Cardoso i Papua Gomeza napustili su hotel Waterfront nakon nestanka struje i incidenta sa staklom te su se premjestili u drugi objekt s pet zvjezdica.

- Platili su puno novca i ne žele sjediti u mraku u hotelskim sobama. Mnogi imaju malu djecu pa su se odlučili preseliti - rekao je izvor Daily Mailu u vezi cijele situacije. 

VIDEO>>Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AY
Aysun
12:49 17.12.2022.

Ako ovo nije razlog da se odmah prekine prvenstvo i Argentinu automatski proglasi svjetskim prvacima ne znam što bi se onda trebalo još desiti...bijedni ste više sa ovakvim glupostima

SP
Stari panj
13:08 17.12.2022.

Čaše se znaju razbiti u perilici i onda ostane stakla u drugima. Čemu senzacionalizam?