Objavila je i fotku

Ingrid Divković rodila je sina i otkrila je koje mu je neobično ime dala

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Foto: Instagram
Ingrid Divković
Foto: Instagram
16.08.2022.
u 19:35
U veljači ove godine Ingrid je podijelila informaciju kako će postati mama. Nas troje je vrijedilo čekati - napisala je tada uz fotografije.
Pogledaj originalni članak

Književnica i bivša ljubavna stručnjakinja showa ''Brak na prvu''  Ingrid Divković na društvenim je mrežama podijelila vijest kako je postala mama i otkrila je kada se rodio njezin sin i koje neobično ime su mu dali ona i njezin partner Dario.

- Utopit ću se od Ljubavi u tebi, najdragocjeniji Valu našega života. 12.08.2022. na svijet je došao naš voljeni sin VAL SEDER i jedino što od ove šarene palete emocija mogu napisati jest - Hvala Ti, zahvaljujući Tebi i mojoj ljubavi, tatici Dariju imam SVE. - napisala je Ingrid i objavila fotografiju na kojoj je Valova ruka. U veljači ove godine Ingrid je podijelila informaciju kako će postati mama. 

 

 

- Kako mislite, tek miriše na proljeće? Pa ja sam još početkom zime novim životom u sebi procvjetala. Bože, hvala TI. Nas troje je vrijedilo čekati - napisala je tada uz fotografije, a ubrzo su se nanizale brojne čestitke. Partnera Darija Sedera upoznala je u rodnoj joj Rijeci zahvaljujući prijateljici, a od prošlog kolovoza otkako su počeli romansu vezu održavaju na daljinu jer Dario radi u Njemačkoj, ispričala je nedavno za Gloriju. 

- Planiramo da se Dario trajno vrati za koju godinu, kad si budemo mogli priuštiti kupnju vlastitog stana u Rijeci. Dotad živim u obiteljskoj kući u Kastvu, gdje imam svoj kat i već sam uredila dječju sobu: sva je u smeđim i bež tonovima, s detaljima u zlatnoj i tamnoplavoj boji. Moja mama Bosiljka odnedavno je u mirovini i najviše će mi pomoći oko bebe. Jedva čeka dobiti drugo unuče jer moja starija sestra Lidija već ima trogodišnjeg sina Leona - rekla je u intervju za Gloriju

VIDEO Zaprosio je djevojku na koncertu Christine Aguilere: 'Kad je kleknuo, nisam mogla vjerovati'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DO
doberdedec
20:42 16.08.2022.

Pre predivno ime, promijenio bih ga istog trena. Kuda ide ovaj svijet.

LI
LikaDika
21:11 16.08.2022.

Nije bolest sve sto boli ali roditelj koji svojoj bebi da ovakvo ime je definitivno tesko bolestan. U svakom slucaju maleckom dug i sretan zivot iskreno zelim.