Ne može vjerovati

Enis Bešlagić bijesan je zbog ove nepravde: Sram vas bilo, djeca nam spavaju po podrumima

Bešlagić ogorčen rezultatima izbora u BiH
Foto: Ivo Čagalj/PIXSSEL
1/7
16.08.2022.
u 17:39

Odbojkašica reprezentacije BiH Milana Božić na svom Instagramu je otkrila kako su ona i njezine suigračice u Sarajevu morale spavati u podrumu jer u hotelu nije bilo slobodnih soba i zbog toga je glumac napisao objavu na Instagramu.

Glumac Enis Bešlagić često ukazuje na nepravde u našem društvu, a kada je pročitao članak o tome kako su odbojkašice BiH spavale u podrumu umjesto u hotelskim sobama nije mogao sakriti svoj bijes. 

- Spavaju nam djeca po podrumima i onda se čudimo što je neko od sportaša otišao igrati za drugu reprezentaciju… Sram vas bilo! !! Sve vas, koji ste mogli i koji ste dužni da nešto učinite za našu djecu, jer ste na takvim pozicijama i prihvatili ste se tih obaveza da radite. A to za novac, a ne iz humanitarnih razloga… Uzimate sebi pravo da nekome odredite karijere i sudbine, gledajući samo svoj interes.. fuj !! - poručio je Bešlagić na Instagramu svima koji su odgovorni za ovu situaciju. Odbojkašica reprezentacije BiH Milana Božić na svom Instagramu je otkrila kako su ona i njezine suigračice u Sarajevu morale spavati u podrumu jer u hotelu nije bilo slobodnih soba. 

- Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske i treba se završiti u Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uvjetima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH u kvalifikacijama za EP - napisala je na Instagramu Milana Božić. Zbog loše financijske situacije i tijekom ostatka kvalifikacija su znale spavati u autobusu.

VIDEO Zaprosio je djevojku na koncertu Christine Aguilere: 'Kad je kleknuo, nisam mogla vjerovati'

 

Ključne riječi

Komentara 30

AL
altruist
21:10 16.08.2022.

Nije se javio zbog čistog fašizma koji njegov narod provodi u BiH nad Hrvatima. Glavne vođe im organiziraju 'mitinge' na kojima bi Hrvate u vagone.

MI
Mislav28
19:05 16.08.2022.

Spavaju nam djeca po podrumima i onda se čudimo što je neko od sportaša otišao igrati za drugu reprezentaciju… Sram vas bilo! ! Rekao je Enis Bešlagić...... Pa šta ti ne glumiš po BIH već ideš u drugu zemlju glumit?

Avatar horuk
horuk
20:00 16.08.2022.

A ja mislio zbog apartheida koji njegovi provode nad Hrvatima u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije