Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na Jadranu

Nikolina Pišek pokazala vitku figuru u badiću, komentari ne prestaju: 'Sve mlađa i mlađa, kao curica'

Foto: Instagram
1/11
16.08.2022.
u 16:40

Voditeljica se ovo ljeto odmarala na Krku na kojemu je pozirala na brodu. A iskoristila je priliku i s pratiteljima podijelila i zajedničku fotografiju s voditeljicom Ivom Jerković

Bivša voditeljica Nikolina Pišek (46) u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije nastale na godišnjem odmoru. Točnu lokaciju nije otkrila no odmara na našoj obali, a pratitelje je oduševila fotkom u crnom, jednodijelnom kupaćem kostimu. U opisu je napisala riječ lijen i definiciju te tako dala naslutiti kako joj se ne da raditi ništa već puniti baterije i uživati u odmoru.

Kupaći kostim naglasio je njezinu vitku figuru i preplanuli ten, a upotpunila ga je zlatnim nakitom i šeširom te zaradila brojne komplimente.

''U tvom stilu'', ''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Sve mlađa i mlađa'', ''Kao curica'', ''Sirena'', ''Posebna'', pisali su pratitelji dok su neki ostavili emotikone srca i zaljubljenih pogleda.

Inače, voditeljica se ljetos odmarala na Krku na kojemu je pozirala na brodu. A iskoristila je priliku i s pratiteljima podijelila i zajedničku fotografiju s voditeljicom Ivom Jerković, koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila!

Predivnaaaa." A s pratiteljima je obilježila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale tijekom godina.

"Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. 7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti", napisala je Nikolina te podijelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s obitelji. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar uputnik
uputnik
12:35 17.08.2022.

Možda se i Spasoje upeca.

HU
Humbleandhonest
21:46 16.08.2022.

49 godina. Išli skupa u razred. Dajte više naučite. Što imate od navođenja krivih podataka? Proviziju?

KA
kažemja
21:42 16.08.2022.

Jedan dan je Pišek a drugi dan je Ristović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije