ponosan par

Ivan Rakitić i njegova supruga u zajedničkoj objavi pohvalili se novom ulogom u životu: 'Jako smo ponosni'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ivan i Raquel
Foto: Instagram
Raquel i Ivan Rakitić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
30.10.2022.
u 14:34
Naš nogometaš i njegova supruga Raquel Mauri postali su kumovi svom nećaku Carlosu te su se novom ulogom pohvalili na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova lijepa supruga Raquel Mauri podijelili su nekoliko fotografija na Instagramu te otkrili da su postali krsni kumovi. Naime, Ivan i Raquel kumovali su svom nećaku Carlosu, odnosno sinu Raqueline sestre Irene Mauri. Par je s tog događaja podijelio fotografiju gdje se vidi cijela obitelj i svećenik kod krstionice.

- Neka te Bog vodi i uvijek obasjava moja draga lutko, tvoji kumovi su jako ponosni na tebe. Puno te volimo - stoji u opisu pored zajedničke objave koju možete pogledati OVDJE.

Raquel se za ovu prigodu posebno sredila te je odjenula plavu haljinu s dubokim dekolteom i napuhanim rukavima, a njezin suprug odjenuo je sivo odijelo i smeđe cipele. Društvo su im pravila i njihova djeca, djevojčice Althea i Adara.

Podsjetimo, Irene je rodila sredinom lipnja ove godine, a Raquel je tada sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama.

- Najsretnija sam tetka na ovom svijetu. Sanjala sam te često, ali nisam znala da ćeš biti tako savršen. Volim te. I imaš najbolju majku koju možeš imati - napisala je tada.

Inače, Raquel i Irene su jako bliske, skupa vježbaju i putuju, a nerijetko dijele i zajedničke fotke. Jednu od njih je Raquel podijelila i kada je svojim pratiteljima otkrila da će postati teta. Tada su sestre zajedno pozirale u Sevilli, a na njima je ponosna Raquel svojoj sestri držala ruku na trbuhu te tako pokazala da je u drugom stanju.  

Dodajmo da je Irene je domaćoj javnosti bila nepoznata do 2018. godine, kada je bila u Zagrebu sa sestrom na proslavi srebra koje su vatreni osvojili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Raquelina starija sestra bavi se fotografiranjem i radi u foto studiju 'Foto Alba' u Španjolskoj. Udana je za Alberta Maqueza Lopeza.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
Hrvatka
10:43 04.11.2022.

Bome ova ima srece sto je usao u kafic u kojem je tocila pica. Sada u najluksuznijim restoranima i hotelima njoj toce pice. Brzo se navikla na luksuz i bome zna trositi. Cesto na fotografijama glumata i pozira. Ali moze joj biti. Nek' svaki dan zahvaljuje Bogu sto je Rakitic usao u taj kafic, jer bi jos uvijek najvjerojatnije tocila pica i jedva spajala kraj s krajem. I sta nas briga za njenu sestru koja isto tako kako izgleda zivi na Raketicev racun.