'ZADRŽI VJERU'

Ivana Paradžiković objavila fotografiju iz crkve sv. Save u Beogradu: 'Moj prijatelj Krist'

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Ivana Paradžiković, novinarka i voditeljica emisije Provjereno
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Ivana Paradžiković
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Zagreb: Ivana Paradžiković, novinarka i urednica emisije Provjereno NoveTV
14.03.2022.
u 19:41
- I pita san ga šta nan je činit da bude bolji i pravedniji svit - napisala je voditeljica u opisu fotografije, citiravši hit grupe TBF "Moj prijatelj Krist"
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Ivana Paradžiković (41) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj stoji na ulazu  u beogradski hram sv. Save i gleda u ogromnu fresku na kojoj je prikazan Isus Krist.

- I pita san ga šta nan je činit da bude bolji i pravedniji svit - napisala je u opisu fotografije, citiravši hit grupe TBF "Moj prijatelj Krist". Uz to je i objavila hashtagove #zadrživjeru i #tbf

Paradžiković je prije nekoliko dana podijelila video u kojem je otkrila koja se nezgoda dogodila njezinoj ekipi na autocesti. Ivana i njezini kolege ostali su bez goriva. Paradžiković se požalila da na autocesti nema benzinske pumpe na više od 100 kilometara. Ispričala je i da su posudili kanister te da je njezin kolega pješice prelazio autoput. U sljedećem videu pokazala je kako toče gorivo. Usput su komentirali i koliko će im izdržati pet litara goriva. „Mogu do doma doći? Do Zagreba, ha?“, šalili su se.

- Smijem se, ali nimalo nije fora ostati na autocesti bez goriva zato jer nema pumpi! Lampica se upalila negdje kod Marsonije i od tamo pa sve do Lipovljana nema benzinske postaje! Nema. Srušene su. Tri pumpe su izvan funkcije! - ukazala je na ovaj problem.

- Pretrčavanje preko autoceste je van pameti, kazna je 500 kuna. A sto da je auto stao, da nismo uspjeli, na valjda zadnjim parama benzina, skrenuti na odmorište? Tko bi tada bio kriv? - dodala je u opisu objave te označila Hrvatske autoceste.

- Ja sam mislila da benzinska crpka mora biti na svakih 30 kilometara? - zaključila je. Podsjetimo, Paradžiković je prošle godine s Nove TV gdje je radila dugi niz godina prešla na UNA TV. Novinarka tamo vodi i uređuje emisiju 'Lice pravde' u kojoj se bavi istraživačkim pričama. Nedavno je počela predavati i na Sveučilištu u Dubrovniku.

VIDEO: Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar KIopp
KIopp
20:45 14.03.2022.

Uvijek mi je bila sumljiva.

Avatar StormRaider95
StormRaider95
21:36 14.03.2022.

Pa s UNA tv ti jedino sveti Sava može pomoći. Krist je tu okrenuo leđa.

DE
Demigodessnixie
23:24 14.03.2022.

Nikad se neću prestati cuditi ovakvim ljudima koji iz nepoznatih razloga imaju potrebu bauljati po toj vuko..ni