GLAZBENIK

Jacques Houdek objavio fotografiju bora, pa se našalio na svoj račun

Foto: Screenshot
Jacques Houdek
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Promo
Jacques Houdek
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Jacques Houdek
Foto: Facebook
Jacques Houdek
Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Screenshot
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
25.12.2021.
u 15:58
"Kad bih ja bio bor, ovo bih bio ja", napisao je pored fotografije neokićene jelke i dodao emotikon koji plače od smijeha.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Jacques Houdek na svojem je Instagram profilu nasmijao svoje pratitelje šalom na svoj račun. Glazbenik je na svojem Instagram storyju objavio fotografije dvije neokićene jelke, a ona veća dala mu je posebnu inspiraciju za šalu. "Kad bih ja bio bor, ovo bih bio ja", napisao je i dodao emotikon koji plače od smijeha.

Foto: Screenshot Instagram
Inače, glazbenik je već i prije pokazao da se zna našaliti na svoj račun. Prošle godine je na društvenim mrežama objavio fotografiju razbijene vage. "I tako...Kunem se da sam joj prišao samo glavom i bradom", tada je napisao.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
neutronx
00:19 26.12.2021.

Morati ću se ne složiti s nekima i reći da su svi ti pokušaji skromnosti i zbijanja šala na svoj račun samo loše izveden igrokaz Žaka, lik baš zrači negativnom energijom.

KS
Ksantipa
18:54 25.12.2021.

Ljudina! Samo pravi i velik čovjek može se šaliti na svoj račun.