PONOVNO U HRVATSKOJ

Bivša predsjednica Badnjak provela u ugodnom društvu: Družila se sa slavnim sportašicama

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
25.12.2021.
u 11:55

Bivša tenisačica Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju iz jednog zagrebačkog kafića, na kojem se vidi kako se družila s Kolindom Grabar-Kitarović, Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom Anom Muhar Blanquart te Marijanom Matthäu

Nakon što je Badnjak provela u društvu Mate Njavre, dekana poslovne škole u kojoj radi kao savjetnica, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (53) Božić je proslavila u ženskom društvu. 

Bivša tenisačica Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju iz jednog zagrebačkog kafića, na kojem se vidi kako se družila s Kolindom Grabar-Kitarović, Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom Anom Muhar Blanquart te Marijanom Matthäus, inače bivšom suprugom nekadašnjeg njemačkog nogometaša i sadašnjeg nogometnog trenera Lothara Matthäusa.

- Odličan dan u odličnom društvu - napisala je Majoli, a jednu fotografiju podijelila je i Donna Vekić, koja je napisala "Božićna večer s curama". 

Foto: Instagram

Podsjetimo, bivša predsjednica svoje je pratitelje oduševila svojim izgledom. Nedavno je objavila fotografije iz Kanade gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Grabar Kitarović razgledala je i grad, a na fotografijama se vidjelo da je smršavjela. To su primijetili i njezini pratitelji na društvenim mrežama te joj ostavili mnoštvo komplimenata.

VIDEO: Božidar odbio kuhati i napustio show dok mu je tim mahao 

 

 

Komentara 8

GE
geler203
12:44 25.12.2021.

Počela je tiha kampanja. Ukoliko gafušu ponovo izaberemo e tako nam i treba.

ST
Stipan
12:50 25.12.2021.

Bože sačuvaj…

KA
kajgot
12:58 25.12.2021.

sex i grad na naš način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije