Pravo prijateljstvo

Janica u zagrljaju s bivšim mladićem Borisom Ivančićem

Janica u zagrljaju s bivšim mladićem Borisom Ivančićem
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
12.04.2010.
u 18:40
S Borisom Ivančićem poslije prekida ostala je u dobrim odnosima, a riječki ronilac ostao je drag gost obitelji Kostelić pa iznimka nije bio ni Ivičin koncert.
Pogledaj originalni članak

Ivica Kostelić s gitarom je, u svom stilu, završio skijašku sezonu. U nedjelju je na Sljemenu odmjerio snage s Celjanima, a navečer odradio gažu s Hrvatskim blues snagama, čiji je član, u zagrebačkom Bikers Beer Factoryju. No ne za novac, nego za obitelj i prijatelje.

Niz klasika

– Htio sam okupiti svoje najbliže na jednome mjestu da proslavimo kraj sezone, a blueseri su mi htjeli prirediti doček još poslije Vancouvera pa smo sve to spojili u jedno. Super je ispalo – kazao je 30-godišnji Ivica koji je već drugo jutro bio na Pantovčaku i primio odlikovanje od predsjednika Ive Josipovića.

U publici su se, među ostalima, zadovoljno njihali i pjevušili Natko Zrnčić-Dim te glazbenik Jurica Pađen koji je s Ivekom odradio spontani “jam session”. Iz njihovih su se žica nizali klasici Erica Claptona, Jimija Hendrixa, Johnnyja Casha... Dakako, nisu izostali ni djevojka, 24-godišnja Islanđanka Elin Arnarsdottir koja se brinula da Ivičino grlo ne bude suho, mama Marica koja je svirku pratila iz prvih redova te tata Ante koji je radije bio izvan bučnog prostora. Bila je ondje i sestra Janica kojoj ni ovaj put u pratnji nije bio Daniel Haimerle. Švicarac s kojim je vezu započela potkraj prošle godine već se neko vrijeme ne može vidjeti u Janičinu društvu. Iako su na skijalištima bili nerazdvojni, neprestano se ljubeći, priče da više nisu zajedno već su počele kružiti, a bivša skijašica navodno ponovno ljubi – bivšega s kojim je provela četiri godine!

Zagrljaj na odlasku

S Borisom Ivančićem poslije prekida ostala je u dobrim odnosima, a riječki ronilac ostao je dragi gost obitelji Kostelić pa iznimka nije bio ni Ivičin koncert. Da se između bivšeg para opet nešto događa dalo se naslutiti iz šaputanja i pogleda. Unatoč navodnu “samo prijateljstvu”, Boris je odbio s Janicom stati pred fotoaparat te reći ijednu rečenicu za medije. Makar je većinu vremena svatko držao “svoju stranu”, Janica i Boris, bivši par, na kraju večeri oprostili su se snažnim zagrljajem.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
22:11 12.04.2010.

kad ce neka nasa devojka sa kosovo da vozi na skije? kad cemo mi da imamo hokejaski klub? ma idi bre mi nista nemamo. samo su nase kospice svetski poznate. E sad zasto Janica nije prenela sportske uspehe na privatni zivot, tesko je reci, nije nasla pravog. neka ozeni mene da dobijem papire hrvatske. Privatan zivot mnogo kompliciran bre, i postolar ima lose postole.

OB
-obrisani-
19:40 12.04.2010.

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena. Bila primjer sportske jednostavnosti, skromnosti i predanosti. Šteta što to nije prenijela na privatni život.

ZU
zuba
11:25 13.04.2010.

PM steraj se znas gdje....koje gluposti pricas, pa mi imamo takvu bagru od novinara koji uopce ne cijene hrv.velikane!!! Pitao bi te da li tak drugdje u europi rade osim u eng.