otkupio kaznu

Glumac iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan‘ osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Bjelovar: Hit predstava "Sjajni momci" na hrvatskoj turneji oduševila i velik broj Bjelovar?ana
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
19.09.2024.
u 17:05

Za ovaj se slučaj saznalo 16. rujna nakon predstave “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa u Narodnom pozorištu Sarajevo. Predstava govori o vršnjačkom nasilju, a nakon izvedbe su organizirani razgovori s publikom tijekom kojih je mladić iznio potresnu ispovijest ti otkrio da je za sve kriv Moamer Kasumović.

Bosanskohercegovački glumac kojeg domaća publika najviše prepoznaje po ulozi u seriji "Lud, zbunjen, normalan" Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela bludničenje nad maloljetnikom, piše N1 te ističu da im je ta informacija potvrđena iz Tužiteljstva Kantona Sarajevo.

“Na temelju evidencija Tužiteljstva KS obavještavamo Vas da se protiv navedene osobe vodio postupak zbog kaznenog djela bludne radnje koji je pravomoćno okončan pred Općinskim sudom u Sarajevu. Proglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine”, istaknuli su, a sve je prvo objavio portal Raport.

Naime, za ovaj se slučaj saznalo 16. rujna nakon predstave “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa u Narodnom Pozorištu Sarajevo. Predstava govori o vršnjačkom nasilju, a nakon izvedbe su organizirani razgovori s publikom.

Tijekom razgovora istaknuo se mladić koji je kazao da je bio  žrtva pedofilije kada je imao 14 godina, a da je počinitelj poznati glumac. Na pitanje o kome je riječ, mladić je odgovorio – Moamer Kasumović. Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom Pozorištu kazao da je cijeli slučaj imao i sudski epilog i da je donesena sudska presuda. Radi se o događaju koji se odvio 2021. godine, a ovaj medij je i neslužbeno doznao da je glumac zatvorsku kaznu otkupio. Naime, po zakonima BiH, moguće je otkupiti do godinu dana zatvora, pri čemu jedan dan stoji 100 konvertibilnih maraka.

Inače, Kasumović je publici poznat po više uloga u TV serijama te u kazalištu, a najistaknutija je ona studenta medicine, a kasnije i liječnika Damira Fazlinovića u poznatoj seriji. 

GALERIJA Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

Bjelovar: Hit predstava "Sjajni momci" na hrvatskoj turneji oduševila i velik broj Bjelovar?ana
1/19

Komentara 24

MT
marko.tendera
17:29 19.09.2024.

Zatvorite ga doživotno.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:38 19.09.2024.

Ali olakotna okolnost je što je prilikom izricanja kazne za bludničenje rekao da je tada bio samo lud, i zbunjen.

DE
desigual
19:50 19.09.2024.

Da je gej vidilo se i iz Milanovićevog helikoptera. A da je uz to koristio poziciju da zlostavlja maloljetnika to je većini njih normalno ponašanje. Perverzija u njihovoj glavi jača je od svega, jer u startu nije riječ o normalnim seksualnim apetitima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije