BRAČNA KRIZA

Je li ovo potvrda kraja? J Lo paparazzi su uhvatili kako uživa u Italiji, a Bena Afflecka nema na vidiku

Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
20.06.2024.
u 22:40
Zadnje dvije godine J Lo i Ben su zajedno odlazili na odmor i uživali su u Francuskoj i Italiji, a svoj medni mjesec proveli su u Milanu, na jezeru Como i na otoku Capri
Pogledaj originalni članak

Paparazzi su snimili Jennifer Lopez (54) kako uživa u odmoru u Italiji, a u njezinom društvu nije bio Ben Affleck (51). Na fotografijama koje su objavljenje slavna pjevačica se sunča na brodu i ne skida osmijeh s lica iako su joj zadnji tjedni bili izrazito teški jer je njezin brak s Affleckom u krizi. Zbog cijele situacije s Benom pop diva je odgodila i svoju turneju i tako razočarala brojne obožavatelje, ali na taj potez se odlučila jer se htjela posvetiti obitelji i suprugu koji navodno opet ima problema s alkoholom. 

People je već prošli tjedan pisao kako Lopez planira putovati ovo ljeto, zbog napetosti u braku s Affleckom. Usred bračnih napetosti, Lopez i Affleck su pokušavali prodati i kuću na Beverly Hillsu vrijednu 61 milijun dolara koju su zajedno kupili 2023. godine. U ovoj vili uglavnom je živjela Lopez dok je njezin suprug više vremena provodio u iznajmljenoj kući nedaleko od vile koju su zajedno kupili i viđali su se svaki dan, rekao je izvor blizak paru za People.

velika drama!

Slavni glazbenik razvodi se od 27 godina mlađe supruge: Lagala je, izolirala me od obitelji i potrošila 100.000 dolara

Firerose je optužila Billyja Raya Cyrusa da ju je verbalno i psihološki zlostavljao dok je on nakon toga podijelio s američkim medijima rukom pisanu poruku u kojoj ga moli da joj se vrati. Uskoro bivša supruga mu je napsiala da ne želi živjeti bez njega i da joj pruži šansu da ispravi to što je napravila.  Napisala mu je da je smršavjela jer ne može jesti i da ne želi živjeti bez njega.

Nakon što su u javnosti objavljene informacije kako im je brak u krizi Jennifer i Ben nastavili su se zajedno pojavljivati u javnosti i zajedno su bili i na obiteljskim događanjima. Nedavno su prisustvovali maturalnoj zabavi Affleckova sina Samuela (12) zajedno s Affleckovom bivšom suprugom Jennifer Garner. Lopez je također u nedjelju objavila emotivnu poruku svom suprugu na Instagramu povodom Dana očeva i napisala je kako je on njihov heroj.

Glumica i pjevačica majka je 16-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem. Osim sina Samuela, Affleck iz baraka s Jennifer Garner ima i kćeri Violet (18) i Seraphinu (15). Zadnje dvije godine J Lo i Ben su zajedno odlazili na odmor i uživali su u Francuskoj i Italiji, a svoj medni mjesec proveli su u Milanu, na jezeru Como i na otoku Capri. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

LADY GAGA:

Pljuvali su me i govorili da smrdim, da sam nakaza. Sa samo 15 godina pala sam u duboku depresiju

I kada se već činilo da je za Lady Gagu samo nebo granica, razotkrila je sebe u odličnom dokumentarcu "Five Foot Two", koji prikazuje sasvim drugo, obično, ali i nesigurno i prilično ranjivo lice ove svestrane umjetnice. U tom filmu moglo se čuti da se nije nikad osjećala dovoljno ugodno u svojoj, "običnoj" koži te da se nije mogla pojaviti na pozornici i pjevati samo začešljane kose.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.