Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški rastanak

Velika tuga u domu zvijezde bivše Jugoslavije! Viđali su je u pučkoj kuhinji i da živi u podrumu

Bebi Dol
Foto: FIBA/Screenshot
1/7
20.06.2024.
u 08:33

Jugoslavenska pjevačica Bebi Dol prolazi najteže dane svog života, naime, preminula joj je majka. Prisjetili smo se njezina života posljednjih godina i kako je svoju karijeru uspješno gradila

Majka jugoslovenske zvijezde 61-godišnje Dragane Šarić, svima poznatije kao Bebi Dol - majka Magdalena Megi Šarić je preminula poslije kratke bolesti u 90. godini, javljaju srpski mediji. - Bebi je posljednjih nekoliko godina sebe stavila po strani kako bi brinula o članovima svoje obitelji. Najprije je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona se svesrdno trudila da joj uljepša i olakša posljednje trenutke, što je značilo da je morala zapostaviti svoje poslovne i privatne obaveze - kazao je za srpski Kurir pjevačičin prijatelj. 

Ako se prisjetimo, Bebi Dol bila je jedna od najpoznatijih jugoslavenskih izvođačica, natjecala se i na Euroviziji, a u posljednje vrijeme u javnosti se uopće ne pojavljuje. Bebi Dol navodno je upala u ozbiljne financijske probleme, a kako pišu srpski mediji, u nekoliko je navrata viđena i u pučkoj kuhinji kako uzima hranu.

- Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da se posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da u kuću ulazi kroz garažu - kazao je početkom godine njezin susjed za srpski Blic koji je želio ostati anoniman. Drugi je pak susjed tvrdio da ju je vidio nekoliko puta. - Nekoliko puta sam je vidio dok se šetala s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati. Čitava ulica orila se od njih dvoje. Nažalost, ona je znatno smršavjela, to je potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovce je neprepoznatljiva - rekao je, te je i on izjavio kako želi ostati anoniman. 

 

Bebi Dol
1/15

 

VEZANI ČLANCI:

 

Iako ju je ekipa Blica čekala neko vrijeme, Bebi Dol nije izašla iz novog doma. Na njenom prozoru stajale su rešetke dok su rolete bile spuštene. Pjevačica je karijeru započela u bendu, a kada se bacila solo vode njene pjesme postale su hitovi u bivšoj državi. "Rudi", "Hajde da...", "Ljuta sam", "Brazil", samo su neke od njezinih hitova. Za svoj rad dobila je mnogo nagrada, a Jugoslaviju je predstavljala na Euroviziji  1991. s pjesmom 'Brazil' koja je i danas veliki hit na ovim prostorima.

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
16:47 20.06.2024.

Nema minute bez nikadprežaljenih "ovih" na njihovom "ovom"... Do kad?

ME
MediciKM
12:23 20.06.2024.

Nitko ne zavređuje takvu starost ali ovo je pravi primjer one jedne narodne: Pazi da te ne pita starost gdje ti je bila mladost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije