Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika drama!

Slavni glazbenik razvodi se od 27 godina mlađe supruge: Lagala je, izolirala me od obitelji i potrošila 100.000 dolara

Foto: Instagram
1/4
20.06.2024.
u 08:00

Firerose je optužila Billyja Raya Cyrusa da ju je verbalno i psihološki zlostavljao dok je on nakon toga podijelio s američkim medijima rukom pisanu poruku u kojoj ga moli da joj se vrati. Uskoro bivša supruga mu je napsiala da ne želi živjeti bez njega i da joj pruži šansu da ispravi to što je napravila.  Napisala mu je da je smršavjela jer ne može jesti i da ne želi živjeti bez njega.

Glazbenik Billy Ray Cyrus u ponedjeljak je predao papire za razvod od svoje supruge Firerose Cyrus nakon manje od godinu dana braka. Brak je izazvao kontroverze u svijetu poznatih. Naime, Billy je Firerose upoznao dok je bila djevojčica, na snimanju serije Hannah Montana. Isto tako, nakon razvoda od bivše supruge Tish, majke Miley Cyrus, glazbenik prestao komunicirati s dijelom svoje obitelji. Tish se isto preudala i sada je u braku s glumcem Dominicom Purcellom (Zakon braće), a kada su se oni oženili počelo se pisati u razdoru u obitelji jer na njihovom vjenčanju nisu bila prisutna sva njena djeca. Komplicirani odnosi još su se zaklomplicirali dodatno, pa je Miley Cyrus prestala komunicirati s bratom Braisonom i sestrom Noom, s kojima je ranije provodila jako puno vremena i bili su dosta povezani. 

 

Cyrus je u dokumentima koje je podnio sudu napisao kako mu je Firerose lagala da je ranije bila udana, te da je njeno prezme pod kojim se predstavljala, Hodges, zapravo prezime njenog bivšeg supruga, a ne oca. Osim toga napsiao je i kako da je željela izolirati od obitelji, te da sumnja da je na njegovom telefonu blokirala broj bar jedne njegove kćeri. Rekao je da ne bi s njom stupio u brak da je znao informacije o tome da je prije bila udana i da zapravo nije poznavao osobu za koju se oženio. Billy je sada zatražio hitnu odrebu da joj se zabrani korištenje njegovog novca, jer je navodno u samo nekoliko tjedana potrošila 100.000 dolara s njegove kartice.

 

Firerose je optužila pjevača da ju je verbalno i psihološki zlostavljao dok je on nakon toga podijelio s američkim medijima rukom pisanu poruku u kojoj ga moli da joj se vrati. 

VEZANI ČLANCI:

- Bebo nedostaješ mi više nego što to mogu objasniti riječima. Molim te da ovo riješimo i da ne postanemo ništa drugo nego bliski nakon ovog iskustva iz pakla. Trebam te. Volim te. Žao mi je - napsiala je navodno pjevačica u poruci. 

FOTO Pogledajte kakva je atmosfera bila na raskošnom vjenčanju vlasnika Sokol Marića i 45 godina mlađe Kolumbijke

1/23

Cyrus je pokazao i poruku koju je dobio od Firerose nakon što su prekinuli.  Uskoro bivša supruga mu je napsiala da ne želi živjeti bez njega i da joj pruži šansu da ispravi to što je napravila. 
- Mogu sve objasniti, ali trebam te na svojoj strani - pisala mu je Firerose. Napisala mu je da je smršavjela jer ne može jesti.
O ovoj situaciji još se nije oglasio nitko iz njenog tima. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije