emotivan trenutak

Jedva je zadržala suze! Kate Middleton otkrila što joj je princ Louis (4) rekao kada je saznao za smrt kraljice

Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: Reuters
Kraljica Elizabeta II
Foto: Reuters
Kraljica Elizabeta II
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
Queen Elizabeth II death
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
Queen Elizabeth II death
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
Queen Elizabeth II death
12.09.2022.
u 16:13
Na društvenim mrežama sada se pojavio video u kojem Kate u razgovoru, jedva zadržavajući emocije, otkriva što joj je njezin sin, princ Louis (4) rekao kada je saznao za smrt kraljice Elizabete II. Urednica Sunday Timesa, Roya Nikkah, prva je podijelila video na svom Twitter profilu, a ubrzo je skupio preko 2 milijuna pregleda.
Pogledaj originalni članak

Princ William i Kate Middleton nakon dugo vremena susreli su se s Meghan Markle i Harryjem. Odlučili su nesuglasice staviti po strani te su se zajedno pojavili pred dvorcem Windsor gdje ih je dočekalo mnoštvo ljudi. Javnost ih je dočekala s pljeskom, no prema fotografijama koje su izašle, vidi se da je publika imala podijeljene reakcije kada se pojavila Meghan. 

Na društvenim mrežama sada se pojavio video u kojem Kate u razgovoru, jedva zadržavajući emocije, otkriva što joj je njezin sin, princ Louis (4) rekao kada je saznao za smrt kraljice Elizabete II.

Urednica Sunday Timesa Roya Nikkah prva je podijelila video na svom Twitter profilu, a ubrzo je skupio preko 2 milijuna pregleda.

-Moj maleni Louis je toliko sladak. Rekao mi je: ''Mamice, ne brini, ona je sada s pradjedom''- govori Kate u videu, jedva zadržavajući suze.

@the_wales_family_ “My little Louis. He’s just so sweet. He said to me: ‘Mommy don’t worry. She’s now with Great-Grandpa.’” 🥺😭 You can hear Catherine’s voice crack as she emotionally recalls the heartbreakingly mature words of her youngest son 💔 #katemiddleton #catherinemiddleton #princessofwales #princewilliam #princeofwales #princeandprincessofwales #williamandkate #williamandcatherine #britishroyalfamily #princegeorge #princegeorgeofwales #georgealexanderlouis #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #charlotteelizabethdiana #princelouis #princelouisofwales #louisarthurcharles #thequeen #queenelizabeth ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Podsjetimo, nakon što je u četvrtak u 97. godini preminula kraljica Elizabeta, njen sin postao je kralj, te je sada poznat kao Charles III. On je navodno bio s majkom kad je umrla, tvrde britanski mediji, uz princezu Anne bio je jedini uz nju kad je izdahnula. U Balmoral su stigli prinčevi William, Edward, Andrew i Harry, a mnoge je začudilo što Elizabetini unuci nisu došli sa svojim suprugama.  

Britanski mediji pisali su, kada je objavljeno da se kraljica osjeća loše, kako su i Harry i Willam na putu za Balmoral sa svojim suprugama Kate i Meghan, a glasnogovornik Sussexa potvrdio je da će Marke biti tamo.  Ipak, to se nije dogodilo. Mediji sada tvrde da je Charles napomenuo Harryju kako ne bi bilo dobro da Meghan dođe i kako bi uz Elizabetu trebali biti samo članovi najuže obitelji. 

 "Charles je rekao Harryju da nije ispravno ni prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da Kate ne ide i da bi se trebali zaista ograničiti na najužu obitelj. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla" izjava je izvora za britanske medije. No, da želi biti u dobrim odnosima sa sinom i njegovom suprugom, kralj Charles je otkrio u svom prvom govoru s novom titulom. 

  "Želim izraziti svoju ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaju graditi svoje živote u inozemstvu", kazao je Charles.  Podsjetimo, Harry se Meghan preselio u Sjedinjene Države te su njegovi odnosi s članovima obitelji vrlo nategnuti.

VIDEO Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
17:05 12.09.2022.

Harry ce se ubrzo vratiti I to vjerovatno bez markle. Demokrati su ih zeljeli kao asa u rukavu da imaju na svojoj strani britansku krunu, no kad se to pokazala potpuno suprotnim, kad se pokazalo da je britanska javnosti vrlo negativno reagirali na prisutnost serene na dvoru na vjencanju I porucilo da je Tayana samo woke bajka a pogotovo kad je ispalo da je markle puno manja zvijezda nego se to pokusalo prikazati stvorio se fundamentalan problem-nedostatak novca. Tako da se ovoj bajci vec nazire kraj.