ESTRADA

Jelena Rozga kreće u samostalnu karijeru

25.04.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Kuloarske priče koje već neko vrijeme kruže ipak su se pokazale istinitima - Jelena Rozga odlazi u samostalne vode. Međutim, neće napustiti grupu Magazin. Iako su članovi Magazina već u nekoliko navrata demantirali takva nagađanja, kao i priče da su već raspisali audiciju za novu pjevačicu, potvrdu o Jeleninoj solo karijeri dobili smo od šefa grupe Tončija Huljića.

- To je normalna stvar u svijetu showbusinessa! Jelena počinje graditi samostalnu karijeru, ali koncertno će ostati vezana uz grupu Magazin.

Ona nipošto ne napušta grupu - bit će to otprilike odnos kakav su imali Phill Collins i grupa Genesis - rekao je Huljić.

I Jelena je potvrdila Tončijevu priču.

- Sve što vam je Tonči ispričao stoji. Ja definitivno ne napuštam Magazin, to su totalne gluposti. No, istina je da počinjem graditi i samostalnu karijeru, ali uz rad u grupi. Mi ćemo i dalje nastupati i održavati koncerte - ispričala je Jelena, čiji će prvi samostalni projekt biti njezin skorašnji nastup s dugogodišnjim prijateljem Joletom na Radijskome festivalu i to u duetu pod nazivom "Jole i Jele". Na istome festivalu Jelena će i s grupom Magazin otpjevati pjesmu "Kad bi bio blizu". (S. Ku.)

Pogledajte na vecernji.hr