POSEBNA PRIGODA

VIDEO Barbara Kolar podijelila rijetke prizore svojih roditelja, evo što su slavili

Foto: Privatna arhiva
1/16
20.09.2024.
u 17:08

Televizijska voditeljica je objavila crno-bijelu fotografiju mame i tate iz mlađih dana te uz nju priložila video s proslave godišnjice braka iz jednog otmjenog restorana u blizini Opatije.

Naša poznata radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar nakon ljetnog odmora ponovno se aktivirala na društvenim mrežama. Pored informacija vezanih za posao, Barbara nerijetko objavljuje i detalje iz privatnog života. Tako je sad podijelila zajedniče trenutke sa svojim roditeljima, a povod je bila proslava 55. godišnjice njihovog braka. Čakovčanka je objavila crno-bijelu fotografiju mame i tate iz mlađih dana te uz nju priložila video proslave iz jednog otmjenog restorana u blizini Opatije. Na njemu slavljenici nakon manjih poteškoća gase svjećicu. Voditeljica je svojim najmilijima posvetila i lijepu čestitku. 

- Kad je već “TV kalendar” propustio spomenuti, moram barem ja pokušati ispraviti tu povijesnu nepravdu i reći kako je na današnji dan prije 55 godina potpisana alijansa Koroš-Kolar. Proslavili smo dostojno, hvala @winewdaniela i @plavipodrumvolosko na prijateljstvu, uvijek divnom ambijentu i biranim delicijama po ukusu slavljenika (a bome i uzvanika) - napisala je Barbara u opisu objave, a prizore s proslave godišnjice možete pogledati na poveznici ispod.

Ubrzo su se u komentarima javili oduševljeni pratitelji s još čestitki za bračni par: - " Živili mladenci!!!! Ujedno i čestitke mladencima na plodu njihove alijanse", "Iskrene čestitke", "Slatkići ko i prvi dan", "Kak su slatki", "Sretno im Barby!, "Neka im je još toliko godina sklada zajednoooo. Eeee, to je sklad... Šta je danas teško pa skoro i nemoguće naći", "Predivno, neka ih je jos puno sretnih!!", "Kako divni ljudi" - nižu se pozitivne reakcije na objavu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Kolar je svoju obitelj pokazala i prije dva mjeseca. Naime, Barbarin tata slavio je 86. rođendan. Kolar je objavila i sliku svog zgodnog brata kojeg nemam često priliku vidjeti. U restoranu je s njima bila i voditeljičina ljubimica kujica Lola.

- Tata je napunio 86 uz izjavu kako “danas svaki balavac ima preko 85 godina”. Mama je rekla da fotka s ručka obavezno mora na Instagram (nema ona pojma sto je to, ali zna da ljudi koje i ona poznaje vide objavljene slike). Ja sam pristojna i slušam starije (iako bi mi s ovom “frizurom” bilo bolje da sam se s #lolajecarica sakrila pod stol…). Bratu je sve smiješno - napisala je Barbara uz preslatku fotku.

GALERIJA: FOTO Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Ranije je progovorila o svom odnosu s roditeljima. - Često znam reći kako mi je žao što nisam bila bar mrvicu nepodnošljivija, čisto da i moji roditelji znaju kako je to kad ti dijete ‘skuha frku’. Šteta je što su ostali zakinuti za takav doživljaj - kazala je prije nekoliko godina za 24sata.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije