treće dijete

Kakva linija! Anja Alavanja pokazala kako izgleda u badiću 2 mjeseca nakon poroda

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
27.06.2021.
u 16:30
Prvim ljetovanjem sa najmlađim sinom Alavanja se pohvalila na svom Instagramu, a mnoge je oduševila i vitkom linijom nedugo nakon poroda.
Pogledaj originalni članak

Televizijska voditeljica Anja Alavanja vruće lipanjske dane provodi na odmoru s obitelji. Alavanja uživa u morskim radostima, ali i majčinskim obvezama s obzirom na to da je prije 2 mjeseca po treći puta postala majka. 

Prvim ljetovanjem sa najmlađim sinom Alavanja se pohvalila na svom Instagramu, a mnoge je oduševila i vitkom linijom nedugo nakon poroda. 

Foto: Instagram
Anja je na odmoru uspjela pronaći i malo vremena za sebe pa je s guštom zaplivala u bazenu. "Odmor na odmoru...Dogodi se i to ponekad. Mame će razumjeti ovu dubokoumnu", napisala je u opisu fotografije koja je još jednom istaknula njezinu besprijekornu liniju nakon tri poroda. 

Foto: Instagram

Uz sina Dana kojeg je dobila s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcom iz braka s glazbenikom Željkom Romcem ima sinove Jakova i Ivora. 

Za  vezu voditeljice i nogometnog trenera doznalo se krajem siječnja, a nedugo nakon toga otkrilo se i da je Alavanja ponovno u drugom stanju. – Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće, na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja tada. U medijima je progovorila i o imenu. – Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti... – pripomenula je nasmijano. 

Podsjetimo, početkom 2021. Anja je priznala da se razvela od Željka Romca. – Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa – rekla je Anja za Gloriju. Za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Sljedeće godine postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku, Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost, voditeljica nije htjela mnogo pričati o svom razvodu.

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.