razlog za slavlje

Emotivna objava Ecije Ojdanić (48) : 'Da je zdravlje najvažnije više nikada neću shvaćati olako'

Foto: Instagram
1/7
27.06.2021.
u 15:15

Odlično raspoložena slavljenica prvo je zahvalila svima na čestitkama, a potom se  u podužoj objavi osvrnula i na proteklu godinu za koju kaže da ju je "naučila puno lekcija".

Glumica Ecija Ojdanić proslavila je 48. rođendan, a slavljem se pohvalila na svom Instagram profilu. Odlično raspoložena slavljenica prvo je zahvalila svima na čestitkama, a potom se  u podužoj objavi osvrnula i na proteklu godinu za koju kaže da ju je "naučila puno lekcija". 

"Hvala, dragi moji čestitari! Ovo je bio jedan poseban rođendan, kojeg ste vašim čestitkama učinili još posebnijim.
Nevjerojatna godina iza mene, s puno važnih lekcija. Frazu “zdravlje je najvažnije” nikad, ali nikad više neću shvaćati olako.
Isto tako da sve možemo nadoknaditi osim ljudskih života.
Ne poniziti se u porazu, na uzvisiti se u pobjedi.
Ali i da moram paziti što želim, jer mi se želje uglavnom i ostvare.
I da moj entuzijazam i optimizam raste proporcionalno i godinama, i preprekama!
Dobro mi došla četrdeset osma godinico, baš ti se veselim!", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj pozira uz rođendansku tortu. 

Foto: Instagram

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke, a Eciji su sve najbolje poželjeli i neki poznati Hrvati poput Sonje Kovač, Marka Grubnića, Nataše Janjić Medančić, Ive Šuletnić... U komentarima se javila i Iva Jerković koja je tek kratko napisala "Ecija, institucijo", a priliku da glumici poželi sve najbolje nije propustila ni voditeljica Barbara Kolar.

"Sretan ti rođendan! Nek je 48. iz dana u dan sve bolja, ima ona taj kapacitet za prave ljude", napisala je Kolar. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 1

AF
AfganistanskiHrvat
16:31 27.06.2021.

Dokle ćete nas zamarati s ovom bakom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije