progovorio je

Kandidat 'Večere za 5' iznenadio sve svojim stavovima: 'Ne želimo imati djecu, meni je to prevelika gnjavaža'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Večera za 5
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
07.09.2021.
u 11:45
Naime, otkrio je da on i supruga uopće ne žele imati djecu. Podsjetimo, domaćica Sandra Matijević iz Dugopolja svojom je večerom otvorila 14. sezonu 'Večere za 5 na selu', a sudeći po komentarima natjecatelja – gledatelje čeka jedan zanimljiv tjedan u Splitu i okolici.
Pogledaj originalni članak

Iskreni Jakov jedan je od kandidata 'Večere za 5' koji su ovaj tjedan zaintrigirali geldatelje. Naime, otkrio je da on i supruga uopće ne žele imati djecu. 

"Žena i ja smo preveliki hedonisti da bi imali djecu, da promijenimo cijeli svoj život. Djeca su nekome blagoslov, ja se tome ne čudim i Bog im dao zdravlja, ali meni je to prevelika gnjavaža i ja živim svojim životom i prezadovoljan sam, a dici sve najbolje" kazao je kandidat za RTL.hr

Podsjetimo, domaćica Sandra Matijević iz Dugopolja svojom je večerom otvorila 14. sezonu 'Večere za 5 na selu', a sudeći po komentarima natjecatelja – gledatelje čeka jedan zanimljiv tjedan u Splitu i okolici. Počela je nova sezona RTL-ova zabavnog kulinarskog showa, a prvi se tjedan kuha u Dalmaciji. Tako je u ponedjeljak navečer prva ovotjedna domaćica Sandra ugostila svoje protukandidate Dunju Topšić Bašić, Vjeru Albertu Rismondo, Mariju Tadić i Jakova Marendića. Uz malu dozu treme, vesela i komunikativna ekipa se okupila u Dugopolju i bolje upoznala uz čašicu domaćeg Sandrinog aperitiva, a onda je na red došlo predjelo – palenta s lukom, pancetom, pršutom i sirom.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PP
pivodavac.pivodavac
12:21 07.09.2021.

Ovaj Jakov malo vuče na onog natjecatelja iz Bjelovara, koji je poludio na ocjene, nebi me začudilo da i ovaj tako prođe.

PO
Potkonje
19:35 08.09.2021.

Zene se opametile,I od partnera trazi da zajedno ucestvuju u svemu, pai u odgoju I podizanju djece.Prije stvori djecu I daj ih majci.Nema toga vise,jadno musko.

Avatar salaso
salaso
12:28 07.09.2021.

Moderna vremena, netko ne želi reciklirati, a netko praviti djecu, ugl sve više i više netko nešto ne želi, i to od životnih pozitivnih stvari....sve .naopako..gdje su dobra stara vremena..