pokazala je

Nakon što je izgubila 44 kg u 'Životu na vagi' Vijoleta otkrila što je još promijenila na tijelu: Slomljeno je i raspalo se

Foto: RTL
1/16
07.09.2021.
u 08:00

Nela i Niko imena su njene kćeri i unuka. A kćer je dobila u braku s bivšim suprugom. Inače, Taleski je ljetos otkrila da ima novog dečka, koji se zove Željko i mlađi je od nje.

Kandidatkinja pete sezone 'Života na vagi' Vijoleta Taleski otkrila je da se prvi put tetovirala.  

"Tri srca - jedno je velika ljubav Nela i Niko, drugo je slomljeno i raspalo se, a treće je nova ljubav i novi život" kazala je Taleski koja inače ima 48 godina. 

Nela i Niko imena su njene kćeri i unuka. A kćer je dobila u braku s bivšim suprugom. Sliku tetovaže možete pogledati na RTL.hr

Inače, Taleski je ljetos otkrila da ima novog dečka, koji se zove Željko i mlađi je od nje. 

Podsjetimo, Vijoleta je u showu 'Život na vagi'  izgubila nešto više od 44 kg. U finalnoj emisiji sve je oduševila kada se pojavila u dugačkoj haljini otvorenih ramena. No, čak i nakon showa Vijoleta nije stala s transformacijom te je na Instagramu otkrila da je sada na 49 kilograma manje nego što je imala. Taleski se osvrnula i na to kako se ona osjeća nakon transformacije. „U godinu dana se moj život jako promijenio, ja sam drugačija, puno sam mirnija i staloženija, osjećam se dobro! Puna sam samopouzdanja, velika promjena", kazala je. 

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije