Masterchef

Kandidati moraju pripremiti jelo bez kuhanja i pečenja, a očekuje ih još jedno iznenađenje

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
31.10.2023.
u 14:30
Svi natjecatelji imat će na raspolaganju razne namirnice, uključujući i obilje voća, a tko će od njih najbolje kuhati iskoristiti sve resurse tek ćemo vidjeti
Pogledaj originalni članak

Spremite se za još jedno nevjerojatno uzbuđenje u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji. U novoj epizodi MasterChefa, imat ćemo priliku svjedočiti nevjerojatnoj kulinarskoj vještini i snalažljivosti naših natjecatelja. Nakon Asmirinog ispadanja Antonia je izjavila: „Imam godina kao i ona. Pokazat ću da smo sposobne, ako nije mogla ona, ja ću nastaviti biti još bolja“.

Antonia, kao i ostali članovi MasterChefa ovoga će puta svoju snalažljivost za kuhinjskim pultom morati pokazati tako što će za zadatak dobiti pripremiti jelo bez kuhanja i pečenja. No, to nije sve. Naime, osim što im je žiri otežao kuhanje uskrativši mogućnost termičke obrade namirnica, kandidati će vrijeme za kuhanje dobiti bacanjem kocke.

„Vaše vrijeme kuhanja će određivati sreća. Tri su opcije, 15, 25 i 35 minuta“, objasnit će im Damir. Tko ima više sreće, a time i više vremena za pripremu jela, doznat ćemo večeras. Ova zagonetna izazovna situacija natjerat će kandidate da koriste svoje kreativne vještine i improvizaciju.

Svi natjecatelji imat će na raspolaganju razne namirnice, uključujući i obilje voća, a tko će od njih najbolje kuhati iskoristiti sve resurse tek ćemo vidjeti. Ne propustite ovu uzbudljivu epizodu MasterChefa u kojoj će se vještina, kreativnost i snalažljivost kandidata za prestižnu titulu, doista iskazati.

VIDEO Mia Dimšić otkrila što misli o Aleksandri Prijović i pokazala talent koji će oduševiti fanove

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.