Televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić već je godinama poznata i kao strastvena gurmanica, ali i vrsna kuharica, a svoje recepte s pratiteljima rado dijeli i na svom blogu i Facebook stranici 'Ciao Karmela'. Ovaj put je podijelila recept za brzi ručak.
"Znate one dane kad trčite između sastanaka i skoknete kući samo na pola sata skuhati ručak pa onda natrag poslom do navečer?Dobra pašta spasi stvar! Zato uvijek u smočnici mora biti barem paket tjestenine. Uz malo mašte, ručak je gotov začas!" napisala je Vukov Colić pa podijelila recept za jelo pod nazivom 'Seljački rezanci'.
Danas su na meniju
SELJAČKI REZANCI:
Na maslacu propirjajte sjeckanu glavicu luka, dodajte 300 g šampinjona. Posolite, podlijte s mali bijelog vina i pirjajte 10-ak minuta da tekućina ispari. Dodajte 1 sjeckani češanj češnjaka. Popaprite. Dodajte 3-4 žl kiselog vrhnja i 300 gr svježeg sira. Promiješajte.
Posebno skuhajte tagliatelle u puno slane vode. Ocijedite i pomiješajte s umakom. Pospite začinskim biljem (peršinom ili koprom). Dobar tek!
Televizijska voditeljica postala je nedavno direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo, a kako se odlučila prijaviti na natječaj ispričala je za Story.
VEZANI ČLANCI:
- Vidjela sam natječaj pa sam se prijavila i prošla. Baš tipično za mene, počela sam raditi na prvi april. Meni je to jako interesantno jer se i ja sama bavim turizmom već 30 godina, a opet je nešto novo, što je i meni jedan izazov - da vidim koliko mogu, koliko znam i mogu li nešto napraviti od jedne destinacije koja nije bila turistički jako aktivna, kao što je to Dugo Selo. Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti - rekla je Karmela.
VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'
danas svi petljaju sa kuhanjem,a nemaju pojma