REALITY ZVIJEZDA

Kylie Jenner objavila prvu fotografiju kćerkice i otkrila njeno neobično ime

Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Instagram
kylie jenner
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
kylie jenner
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
kylie jenner
Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Promo
Kylie Jenner
07.02.2018.
u 08:47
Kako je kazao izvor za eonline.com, to su ime djevojčici odlučili dati još prije nekoliko mjeseci. Kylie je nedavno kupila i kolijevku na kojoj je ugravirano ime Stormi.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prije nekoliko dana objavila da je rodila djevojčicu, manekenka i reality zvijezda Kylie Jenner objavila je i prvu fotografiju kćerkice. Ispod fotografije napisala je samo Stormi Webster te tako dala na znanje da je djevojčici dala neobično ime Stormi. Webster je pravo prezime njenog dečka, repera Travisa Scotta. Fotografija je u samo 10 sati dobila nevjerojatnih 12 milijuna likeova.

Kako je kazao izvor za eonline, to ime djevojčici su odlučili dati još prije nekoliko mjeseci. Kylie je nedavno kupila i kolijevku na kojoj je ugravirano ime Stormi.

Na društvenim mrežama odmah su uslijedile teorije o tome gdje su Kylie i Travis našli inspiraciju za ime. Jedna od najboljih jest da su je nazvali po bebi iz jedne epizode popularne serije Doctor Who. U njoj Doktor razgovara s bebom po imenu Alfie, koja mu je navodno rekla da joj se sviđa ime koje su mu dali roditelji, no da više voli da ga zovu "Stormageddon, Dark Lord of All, skraćeno Stormi".

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Promo
Kylie Jenner
Foto: Instagram
Kylie Jenner

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IL
ilijan
09:18 07.02.2018.

Svaka čast ženo, Dijete na prvom mjestu a sve drugo na drugom...

RJ
Rebecca_Jones5497
09:03 07.02.2018.

Jednostavno radim svaki tjedan $ 6k do $ 7k samo tako što radim jednostavan posao od kuće. Prošli mjesec sam napravio $ 25712 iz ovog posla. Iznenađujuće je i lako raditi i redoviti prihod od ovog iznenađujuće. Predlažem vam da se svi pridruzžite ovom poslu sada kao dio vremena i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena slijedeći ovu vezu. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m