Podrška sestri

Kylie Jenner na reviji uživala u društvu Lewisa Hamiltona

hm X balmain
Foto: PR FOTO
1/12
21.10.2015.
u 14:40

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner sinoć je pružila podršku sestri Kylie koja je nosila reviju koju je Balmainov kreativni direktor kreirao za H&M

Sinoć je na Wall Streetu u New Yorku kolekcija Balmain H&M imala svoju globalnu premijeru na modnoj pisti pred publikom punom slavnih osoba.

Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley i Alexa Chung neka su od imena koja su imala prilike ekskluzivno vidjeti glamuroznu, moćnu i raskošnu kolekciju koju je dizajnirao Olivier Rousteing. Najviše pozornosti plijenila je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner koja je u društvu Lewisa Hamiltona pružila podršku sestri Kendall koja je prošetala modnom pistom.

Noć je bila odvažna i snažna kao Rousteingov dizajn te je spajala modu i glazbu u čast kolekcije u prostoru uređenom kao futuristički sustav podzemne željeznice. Nakon ekskluzivne projekcije videozapisa glazbene podloge kampanje s Kendall Jenner plesne skupine zagrijale su atmosferu i pripremile okupljene za reviju s modelima kao što su Gigi and Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Joan Smalls.

Nakon modne revije Backstreet Boys band iznenadio je okupljene ekskluzivnim nastupom uživo, šireći vibru 90-ih. -Večeras se ostvario moj san. Energija i vibra bile su fantastične, a nastup grupe Backstreet Boys samo za Balmain x H&M bio je nevjerojatan. Čast mi je surađivati s H&M-om, a večerašnje pokretanje kolekcije nikad neću zaboraviti- kazao je Olivier Rousteing, Creative Director modne kuće Balmain.

Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina širom svijeta i online od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M trgovini u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

>>Mlada Kylie zbog ljubomore uništila turneju svog dečka repera

>>Opet je to napravila: Nemam silikone, tijelo mi se promijenilo

Komentara 1

NE
nemesisdns
15:17 21.10.2015.

Ova na slici sa haniltonom je kylie a kendall nosi reviu, obrnuto je neg sto ste napisali, ne volim ih al bar ih razlikujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije