ŽIVOT NA VAGI

Larisa i Nikolina žestoko se sukobile na vaganju: 'Šuljaš se iza kućica i prisluškuješ. Radiš žrtvu od sebe!'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
12.10.2024.
u 10:26
Nikolina, Nina i Larisa istaknule su da se baš ne slažu u kući te podijelile pred svima što ih muči što je iznenadilo trenere Edu i Mirnu.
Pogledaj originalni članak

Kandidati u showu 'Život na vagi' prošli su šest tjedana transformacije, a sinoć je na redu bilo još jedno vaganje u kojem je show napustila Larisa. Ona je bila jedina kandidatkinja koja je mogla izbacivati ovoga tjedna, a kada je shvatila da mora birati između svojih prijateljica Aline i Marije odlučila je da ona napusti show. "Meni je moje mentalno zdravlje na prvome mjestu. Zamolila bih da ja napustim kuću, za moje dobro. Vani imam ljude koji me poznaju, koji će mi biti podrška, nastavit ću trenirati i puno toga sam naučila u ovih šest tjedana. Za moje dobro, puno će mi lakše biti vani“, rekla je Larisa koja je u 'Život na vagi' došla sa 112,7 kilograma, skinula je 16,5 kilograma, što je 14,6 % tjelesne mase. Marija joj je bila zahvalna što joj je pružila još jednu priliku, a Larisa je opet zahvalila Alini što joj je prišla i počela se družiti s njom te što su Marija i ona prepoznale njezinu dobrotu. Uvjerena je da bi Alina i ona u paru stigle do finala, no vjeruje da će i sama vani ostvariti svoj cilj.  

No, prije nego je Larisa stala na vagu i donijela ovu odliku, došlo je do žestokog verbalnog okršaja. Nikolina, Nina i Larisa istaknule su da se baš ne slažu u kući te podijelile pred svima što ih muči što je iznenadilo trenere Edu i Mirnu

GALERIJA Veliki preokret u showu! Larisa spasila Mariju i napustila show

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Nikolina je kazala da misli da je prijetnja Larisi i da će je izbaciti ako bude imala priliku. „Ta me žena ne može organski podnijeti“, rekla je Larisa, negirajući da su prijetnja jedna drugoj. Nina se složila s cimericom jer poštuje to što ljudima kaže sve u lice. „Ti odnosi utječu na moje raspoloženje i to je velika borba za mene“, dodala je Nina dok Larisa misli da glumi žrtvu i da je najplačljivija osoba na svijetu. 
„Mentalno mi je jako teško u kampu. Bole me nepravda, dvoličnost, laži, podsmjehivanja, upiranja prstom i nedostatak komunikacije“, rekla je Larisa, a Nikolina nastavila da se priča kako prisluškuje iza kućica, a pravi se svetica. „Kod mene uvijek traže negativne stvari i kad napravim nešto pozitivno, ne vidi se to, to je nepravda velika“, zaključila je Larisa koja se osjećala neshvaćeno. 

Nina je istaknula da misli da Larisa glumi žrtvu, a Nikolina joj je predbacila i to što se odjednom druži s Alinom i Marijom, no Larisa kaže da jedino one žele komunicirati s njom dok je ostali izbjegavaju. Nikolina zna da to rade zato što ogovara, počele su se prepirati, a treneri su zaključili da nitko nije u pravu i da su došli u 'Život na vagi' kako bi se bavili sobom i svojim životom, a ne drugim osobama. 

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Nina Slišković
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.