NAKON LOMA NOGE

FOTO Ivana Knoll pokazala figuru pa progovorila o novim zdravstvenim komplikacijama: 'Vraćam se'

Foto: Instagram screenshot
1/12
12.10.2024.
u 08:30

Novopečena DJ-ica se svojim pratiteljima pohvalila zavidnom linijom nakon dvije operacije noge, no oporavak nije tekao glatko kako bi se pretpostavilo.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nalazi se u poslednjoj fazi oporavka od loma noge doživljenog tijekom ljetovanja na grčkom Mikonosu. Atraktivna crnka sada se odlučila fanovima pohvaliti zavidnom linijom, ali i otkriti s kakvim se nepredviđenim zdravstvenim poteškoćama suočila prije dva dana.

Knoll je putem Instagram priča objavila video uz koji je napisala sljedeće: - Nije loša forma za nekoga tko je slomio nogu, imao dvije operacije i alergijsku reakciju na antbiotike prije dva dana. Obraščići uskoro nestaju, vraćam se sljedeći tjedan - obznanila je Ivana koja na snimku u rozom topiću i bijelim čarapama pleše u ritmu pozadinske rap glazbe. Najnovije izdanje novopečene DJ-ice možete pogledati u naslovnoj galeriji.

GALERIJA: 'Bez šminke. Bez odjeće': Ivana Knoll osvanula potpuno gola na snimci koju je objavila za svoj rođendan

1/14

Podsjetimo, Knoll je svoj ljetni odmor završila poprilično loše. Naime, Ivana se provodila na popularnoj mediteranskoj destinaciji, grčkom otoku Mikonosu i svakodnevno na društvenim mrežama objavljivala fotografije i videe na kojima uživa. A onda je otkrila da joj se dogodila nevolja.

Naime, Ivana se putem Instagram storyja oglasila u kolicima. Novopečena DJ-ica tako se fotografirala ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge. Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake. Ubrzo se vratila u svoj apartman, gdje ju je osoblje odmarališta počastilo hranom i cvijećem te joj poželjelo brz oporavak. Ova gesta očito je oraspoložila Influencericu, koja se za kraj nasmiješena javila iz kreveta.

VEZANI ČLANCI:

Potom je za TMZ Sports otkrila i kako se ozlijedila. Večer prije objave o slomljenoj nozi objavila je kako partija u jednom klubu, a upravo je na odlasku iz kluba iskrenula nogu dok je hodala u visokim petama. Mislila je kako se radi samo o uganuću, no kada se probudila iduće jutro, nije mogla uopće hodati. Otišla je doktoru koji joj je rekao da je slomila kost u desnoj nozi.

Knoll je ispričala da će trebati hodati sa štakama idućih tri tjedna te da se nada da će kroz tri mjeseca noga potpuno zacijeliti. Otkrila je i da zbog ozljede neće otkazati svoje gaže kao DJ-ica.  Nakon toga, ponovno se javila te otkrila da prognoze ipak nisu tako crne i da oporavak teče vrlo dobro. "Dobre vijesti danas. Plesat ću puno ranije", poručila je. Ivani su na pregledu maknuli i ortopedsku čizmu, a ona je poručila svojim pratiteljima da napokon može hodati te se pozdravila sa svojim štakama. U jednom je Instagram storyju pokazala i kako hoda bez štaka te napisala: "Tko je rekao šest tjedana?"

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije