na instagramu

Danijela Dvornik pokazala kako je uredila svoj maslinik: 'Ponosna sam na sebe. Bilo je onih koji su sumnjali'

Foto: Instagram
1/16
12.10.2024.
u 09:00

Lijepo je kada je sve pokošeno, je li tako? Sada to izgleda kao golf teren. Bila je ta trava, a sad se vide i stabla. Moram priznati da sam baš ponosna", rekla je u videu.

Danijela Dvornik javila se na Instagram storyju i snimila svoj maslinik. Dvornik je tako pokazala kako izgleda područje oko njezine kuće, kao i masline i poručila: "Lijepo je kada je sve pokošeno, je li tako? Sada to izgleda kao golf teren. Bila je ta trava, a sad se vide i stabla. Moram priznati da sam baš ponosna. Ponosna sam na sebe i kako sam polje dovela u red. Bilo je onih koji su sumnjali u mene, koji su rekli: 'Joj, gdje će to žena'. Ali pogledajte vi te masline i kako one stvarno prekrasno izgledaju", zaključila je Dvornik. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, ubrzo nakon snimke vrta Danijela se javila ponovno, no ovoga puta nije imala dobre vijesti. Danijela koja se svako jutro uživo javlja svojim pratiteljima na Instagramu, prekinula je tu tradiciju jer joj je Instagram ograničio mogućnosti korištenja. Što se dogodilo, svojim pratiteljima, kojih na ovoj mreži ima 108 tisuća, odgovorila je kroz video koji je objavila na Instagram storyju. 
- Znači ovaj Instagram je totalni sh*t. Nemam pojma tko njima to radi, sigurno nekakve mašine, kompjuteri to rade... Znači, uklonili su  mi tri posta s Instagrama objavljenih prije 6-7 mjeseci. Ništa nema na njima, ni golotinje niti da ja sad nešto pričam u smisli mržnje i tako dalje. Uglavnom, poslala sam im da stave to na review i da mi vrate nazad objave - ispričala je u uvodu videa. Otkrila je i kako se nastavila razvijati situacija. - Vratili su mi nazad, ali su me kaznili s tim da ne mogu uopće ići na live. Sad sam poslala i tamo poruku da vidim što je s tim, ali mislim to je totalni sh*t . Vratiš mi nazad postove jer shvatiš da si pogriješio i onda me je*eš s Instagramom i s liveom. Evo nemam pojma što da radim, zato ne može biti livea i nemam pojma koliko dugo ga neće biti - objasnila je Danijela.

Ona svakodnevno komunicira s obožavateljima, objavljuje fotografije i videa o svom životu na otoku Braču na koji se preselila nakon što je više od 20 godina živjela u Zagrebu. Ovog vikenda uživala je u lijepom listopadskom vremenu i okupala se u moru. Objavila je fotografiju u badiću i video na Instagram Storyju, a uz njega je samo kratko napisala: - Samo jako. Podsjetimo, Danijela redovito vježba te svoje rezultate pokazuje na društvenim mrežama, a nedavno je s pratiteljima podijelila u čemu je to ustrajna te što je pokreće u fizičkom i psihičkom smislu. 

"I tako... jutro je započelo radom na sebi i baš sam ponosna na sebe. Čvrsta sam i postojana, ali bez upornosti ništa. Moram vam priznati da je moje vježbanje stup moje stabilnosti, kako fizičke, tako emocionalne i da mi je to postalo nužno poput vode. Jednostavno sve je bolje nakon treninga", zaključila je Danijela u opisu te objave, a u komentarima pratitelji su je odmah pohvalili. "Kad te vidim Danči, daješ mi gorivo", "Ženo, prelijepa si", "Ma bravo", "Svaka čast", pisali su.

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54

Komentara 1

CH
che99
09:20 12.10.2024.

veeeliki rad se uvijek isplati...čuvaj to prezime i iskreno divljenje za svih 108000 koji te prate a da niti oni sami ne znaju zašto!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije