FANOVI U ČUDU

Madonna se pridružila Tik Tok trendu: 'Ako promašim, onda sam gay'

Foto: TikTok
Madonna
Foto: TikTok
Madonna
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
10.10.2022.
u 17:14
Nakon što je zgužvala gaćice u loptu, pjevačica ih je bacila prema kanti za smeće i promašila, a zatim je podigla ruku u zrak prije nego što je otišla. Video je pogledan gotovo 18 milijuna puta i ima 15 tisuća komentara
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Madonna  (64) sudjelovala je u aktualnom trendu na TikToku, u kojem se osoba izjašnjava da je gay ovisno o tome hoće li uspješno pogoditi u koš. 

U videu objavljenom u nedjelju Madonna drži ružičasti komad donjeg rublja, a ispod je napisala:  "Ako promašim, ja sam gay!"

Nakon što je zgužvala gaćice u loptu, pjevačica ih je bacila prema kanti za smeće i promašila, a zatim je podigla ruku u zrak prije nego što je otišla. Video je pogledan gotovo 18 milijuna puta i ima 15 tisuća komentara. 

@madonna

 

♬ original sound - nudy georges

 

- Jesam li upravo svjedočio Madonninom izlasku iz ormara, dobro za nju, stoji u odgovoru podrške obožavatelja. Dok su joj neki davali podršku, bilo je i onih kojima to nije bila neka vijest. 

- Madonna je bila eksterna biseksualka doslovno desetljećima, poručio im je jedan Madonnin obožavatelj, poručujući kako se samo radi o igri. 

Inače, kraljica popa u vezi je s 40 godina mlađim Andrewom Darnellom, a za njihov odnos kaže da je ležeran, te da se nema namjeru više udavati. Madonna je dva puta bila u braku: sa Seanom Pennom od 1985. do 1989. te s Guyem Ritchiejem od 2000. do 2008.

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.