Novi outfit

Martina Tomčić pohvalila se novom fotografijom, a jednom obožavatelju u komentarima je pobjegla i psovka

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
10.10.2022.
u 15:00

-Hm…jesam ljuta? ili sam zamišljena? ili samo pokušavam pozirati? - pitala je Martina svoje pratitelje.

Članica žirija "Supertalenta" Martina Tomčić Moskaljov prije svake emisije obožavateljima na Instagramu predstavi svoj outfit, pa fotku objavila i prije treće epizode showa koja je emitirana sinoć na Novoj TV. 

-Hm…jesam ljuta? ili sam zamišljena? ili samo pokušavam pozirati? - pitala je Martina svoje pratitelje uz fotografiju koju je snimio modni stilist Marko Grubnić, a Martina je pozirala u haljini kostimografkinje Emine Kušan. 

 

 

- Ljuta nisi sigurno, zamišljena možda, ali poziraš 100% - napisao joj je Marko Grubnić u komentarima, a pratitelji su joj napisali: 
- Kraljica…. U svakom obliku, stilu i raspoloženju…. Da ne zaboravim, i izričaju!!! Martina prava si kraljica predivna - diva. Je...e goriš! Oprosti na psovki..

Bilo je i onih koji su zamjerili Martini što je sliku provukla kroz filter. Prošli tjedan je sve oduševila  fotografijom na kojoj je pokazala crnu haljinu sa šarenim prugama i prorezom kroz koji je izbacila nogu i otkrila trendi ružičaste sandale i za ovu fotografiju za koju je zaslužan Marko Grubnić je dobila samo komplimente.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
17:21 10.10.2022.

Na ovoj slici izgleda jedva punoljetno, ali s obzirom na Marka Grubnića, ništa pametno nismo mi očekivali, hrpa plastike, cerekanja i deformiranih umjetnih lica. Ništa novog od degenerika.

ME
MediciKM
15:33 10.10.2022.

Koji photoshop....pa ova žena nikad anije ovako izgledala. Ne razumijem što joj to treba?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:50 11.10.2022.

To nije ista osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije