SKLADNI PAR

Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom Sonjom, njihova ljetna veza pretvorila se u iskrenu ljubav

Zagreb: Gordan Jandroković glasovao je na lokalnim izborima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
10.10.2022.
u 14:00

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru koja je pažnju medija plijenila tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (54) sa suprugom Sonjom došao je na premijeru Molierovog ''Don Juana'', predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu. Par je bio u društvu intedantice HNK Ive Hraste-Sočo, a fotoreporterima su pozirali ruku pod ruku.

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru koja je pažnju medija plijenila tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a. Tada je 27-godišnja Klara za izbornu noć odjenula je elegantnu crnu haljinu sa zlatnim pojasom u struku.

08.10.2022.., Zagreb - Prva ovosezonska premijera, Moliereov Don Juan redatelja Dejana Projkovskog u HNK. Iva Hraste Soco u drustvu bracnog para Jandrokovic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regović / PIXSELL

Inače, Klara je završila Pravni fakultet i trenutačno radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Njezina majka Sonja ugledna je oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali, a zanimljivo je da je i supruga predsjednika Sabora inače i sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Supruga predsjednika Sabora rođena u Pekingu, kao dijete diplomata. Dio života provela je i u Bugarskoj. U jednom od rijetkih intervjua Sonja Jandroković je za Jutarnji list otkrila čime ju je Gordan osvoji.

- Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se zbog fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od 18, 19 godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice, opisala je što ju je privuklo kod njega.

- Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece, ispričala je Sonja Jandroković. 

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga zlostavljanje

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
14:24 10.10.2022.

Hvala na vrlo informativnom agit-prop članku.

PE
pežo
15:12 10.10.2022.

Njonjo joj dao treću opomenu pa žena vjerojatno šuti da je ne izbaci iz braka.

Avatar Manolique
Manolique
14:52 10.10.2022.

Evo sad, tko ne vjeruje da je Njonjo puno više od običnog službenika sad ima sve crno na bijelo. Osim skoro pa profesionalnih plesačkih pokreta na techno partyiju, suverenim održavanjem discipline u Saboru sada iz prve ruke imamo svjedočanstva kako Njonjo skače u vodu na glavu, Weissmueller je nula. Probaj zamisliti tako Bulja ili Đapića, spale bi im gaće u zraku, a tsunami bi bio do Vinkovaca. Djevojke su po Krku uzdisale kada baja prođe u speedo kupaćima i pri skoku napravi trostruki aksl. Njonjo je preveliki za ovu malu zemlju i to je gubitak resursa da ga Brisel ne iskoristi za nešto puno veće na svjetskom nivou.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije