zvijezda ''Ljubav je na selu''

Mnogima omiljena kandidatkinja Bahra danas više ne izgleda ovako! Pratitelji: 'Šarmantna i zgodna'

Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Foto: Screenshot RTL
Foto: RTL/Screenshot
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
04.12.2022.
u 19:30
Bahra voli eksperimentirati s frizurama, bila je crnka, plavuša, a sudeći po fotografijama, sada je odlučila ponovno vratiti tamnu kosu koja je sada nešto duža nego inače. ''Tko te tako pomladio?'', ''Legenda'', ''Divna'', pisali su pratitelji.
Pogledaj originalni članak

Bahru Zahirović (56) gledatelji pamte po sudjelovanju u showu ''Ljubav je na selu'', u kojem je bila kandidatkinja u čak tri sezone, a sreća u ljubavi tada joj se nije osmjehnula. Zahirović je potom ljubav pred kamerama odlučila potražiti još jednom showu ''Pet frajera tjedno'' u kojem je ove godine bodrila kandidate-

Inače, Bahra voli eksperimentirati s frizurama, bila je crnka, plavuša, a sudeći po fotografijama, sada je odlučila ponovno vratiti tamnu kosu koja je sada nešto duža nego inače.

''Tko te tako pomladio?'', ''Legenda'', ''Divna'', ''Baš ste lijepi Bahra, odlična frizura'', ''Šarmantna i zgodna'', pisali su pratitelji ispod fotografije koju je podijelila na društvenim mrežama, a pratitelji su joj poručili da izgleda sjajno.

Foto: Facebook

Iako nije pronašla ljubav, Bahra je u 14. sezoni mnogima omiljenog showa ''Ljubav je na selu'' stigla u nešto drugačijoj ulozi pa se tako pojavila u izviđačkom kampu odjevena u – izviđačicu! 

Podsjetimo, reality zvijezda se okušala se i u glumačkim vodama, i to u seriji ''Krv nije voda'', te nam je otkrila kako joj je bilo na snimanju. 

– Ostalo mi je u jako lijepom sjećanju, čak nije bilo potrebno ni ponavljanje scena koje sam snimala jer sam odmah shvatila sve upute, dogovore i svoj dio teksta – ispričala nam je te dodala da bi se u budućnosti voljela okušati u još uloga, a kaže da joj je velika želja snimiti film u inozemstvu.

VIDEO VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar MADO
MADO
21:15 04.12.2022.

Nikad od nikog nisam čuo da je Bahra nekome omiljena, ovo titranje manjinama stvarno postaje mučno.

OT
otkospokos
20:56 04.12.2022.

Može promjeniti izgled ali drugi mozak ne može dobiti na njenu žalost.

PA
pancozs
20:40 04.12.2022.

Promijenila je izgled, ali je jednako blehasta ko i prije. Tu pomoći nema.