Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik i bivša predsjednica

Grabar-Kitarović se javila Milanoviću ispod slike na kojoj je sa suprugom: 'Svi nas prepoznaju kao najvatrenije navijače'

Foto: Pixsell, Facebook
1/15
04.12.2022.
u 15:35

Nakon utakmice, Milanović je objavio selfie sa suprugom na svom Facebook profilu, a tek sada je to uočila bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja mu se odlučila javiti u komentarima.

Supruga hrvatskog predsjednika Sanja Musić Milanović (53) i predsjednik Zoran Milanović (56) otputovali su zajedno u Dohu kako bi na tribinama bodrili vatrene u okršaju s Belgijom. Prva dama oduševila je svojim outfitom u kojemu se pojavila na tribinama.

Musić Milanović odlučila se za cijeli crveni outfit pa je tako obukla crveno odijelo, a privlačila je pažnju i crvenim šeširićem na glavi. Nakon utakmice, Milanović je objavio selfie sa suprugom na svom Facebook profilu, a tek sada je to uočila bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja mu se odlučila javiti u komentarima. 

 

- Tako je lijepo u Katru vidjeti hrvatske boje. Svi nas prepoznaju kao definitivno najvatrenije navijače - napisala je. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, nakon utakmice je predsjednik napisao kako se nada da ćemo ući u finale. 

"Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug. Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao“, rekao je predsjednik Republike Zoran Milanović nakon utakmice u kojoj je hrvatska nogometna reprezentacije izborila ulazak u iduću fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Predsjednik je dodao kako je "Belgija jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su odlični“. Predsjednik Milanović je zaključio kako je hrvatska reprezentacija, za koju je u Kataru navijao u društvu supruge prof. dr. sc. Sanje Musić Milanović, "bila hrabra i kvalitetna“.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Komentara 73

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:54 04.12.2022.

Pomirljiva nasa predsjednica. Ne kao netko drugi tko zna samo za nekulturu, svadju i pritisak. "Daj 5, znas li ti ko sam ja!?"

Avatar urok_eye
urok_eye
15:53 04.12.2022.

Milanović i Loša s hitom -Bolje biti pijan nego star

DU
Deleted user
16:27 04.12.2022.

Super Mario i birokrat navijaju za Hrvatsku. Milanovic opet na medjunarodnom planu u nista. Propali alkar iz Sinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije