56. ROĐENDAN

Snježana Schillinger objavila je video s proslave rođendana Jakova Kitarovića, supruga Kolinda nije bila prisutna

Foto: Instagram
1/13
05.10.2024.
u 16:20

Schillinger je na zabavi bila u društvu supruga Franza i na Instagram storyju podijelila je nekoliko video snimki među kojima i onu na kojoj cijelo društvo Jakovu Kitaroviću pjeva sretan rođendan

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Schillinger objavila je na svom Instagram profilu snimke sa zabave na kojoj je bio i Jakov Kitarović koji je jučer proslavio 56. rođendan. Schillinger je na zabavi bila u društvu supruga Franza i na Instagram storyju podijelila je nekoliko video snimki među kojima i onu na kojoj cijelo društvo Jakovu Kitaroviću pjeva sretan rođendan. Njegova supruga, bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović nije bila na zabavi, a zadnji put je ovaj par zajedno viđen u Parizu tijekom Olimpijskih igara. 

Tada je Kolinda Grabar - Kitarović na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom, a posljednjih dana ona je poslovno boravila u New Yorku. Jakov Kitarović od nedavno ima i novu funkciju otkako je na Skupštini Hrvatskog klizačkog saveza izabran je za novog predsjednika. Izbor je obavljen glasovanjem klizačkih klubova članova Saveza, uključujući klubove umjetničkog, sinkroniziranog i brzog klizanja te Zagrebačkog klizačkog saveza. Na Skupštini su također izabrani članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Stegovne komisije Hrvatskog klizačkog saveza.

VEZANI ČLANCI

A Katarina Kitarović, kći Jakova i bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović jako je uspješna u umjetničkom klizanju. Katarina je bila državna prvakinja u klizanju. Uz to i školske obveze oduvijek je s lakoćom rješavala. Bila je odlična učenica u svim školama koje je pohađala, a u kolovozu 2019. godine otputovala je u SAD na studij. Katarina Kitarović primljena je na sva četiri najbolja američka sveučilišta, polagala je S.A.T. testove te je bila među jedan posto studenata u svijetu.

Na kraju je odabrala Harvard. Na uspješan rezultat utjecalo je i to što je odlična klizačica, a preporuke su dali i profesori iz škola u Zagrebu i Bruxellesu. Stipendiju su joj ponudila sva četiri sveučilišta, a iznosi dvostruko više nego što je tada iznosila godišnja plaća hrvatske predsjednice. 

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez photoshopa

1/14

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
17:02 05.10.2024.

Totalno nebitano

EB
EBERT
18:18 05.10.2024.

Ona mora slati slike .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije