Voditeljica i urednica RTL Direkta

Mojmira Pastorčić otkrila svoj ritual prije emisije i što to uvijek krade kolegici iz redakcije

Foto: Screenshot RTL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Mojmira Pastorčić
03.02.2022.
u 11:38
Na početku, kada je zamijenila Šprajca u voditeljskoj i uredničkoj ulozi, priznaje da je bilo straha i treme i sjeća se kako joj je ruka bila mokra od znoja kad ju je pružila gostu u prvoj emisiji koju je vodila.
Pogledaj originalni članak

Mojmira Pastorčić preuzima uredničku i voditeljsku funkciju RTL Direkta koji je ove godine nominiran i za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine. RTL Direkt uživa veliku naklonost publike, a Mojmira je objasnila tajnu uspjeha ove informativne emisije. 

– Mislim da je tajna RTL Direkta to što u njemu svi sudjeluju; i najmlađa novinarka Darinka, koja vidi negdje neku zanimljivu vijest, i producentica Antonija koja ima neko poznanstvo, negdje od nekog nešto može nabaviti... Mi smo mali tim u kojem svi sudjeluju i svi zapravo osjećaju tu emisiju kao svoju. U tom slučaju svi pristupaju s entuzijazmom i voljom i mislim da je zato Direkt uspješan. Dosta smo bliski međusobno zato što stvarno jako mnogo vremena provodimo zajedno. Po 11 sati smo zajedno, to znači da skupa i piješ kavu i jedeš ručak, jadaš se... Znaš koliku nekome dijete ima dioptriju i koje mu pas ima bolesti... Znači, apsolutno smo bliski – rekla je u intervju za RTL.hr. 

Na početku, kada je zamijenila Šprajca u voditeljskoj i uredničkoj ulozi, priznaje da je bilo straha i treme i sjeća se kako joj je ruka bila mokra od znoja kad ju je pružila gostu u prvoj emisiji koju je vodila, ali sada više takvih problema nema. Prije svake emisije ima i mali ritual koji joj pomaže da se opusti.

– Trudim se uvijek prije emisije popiti čaj jer imam problema s promuklim glasom i uvijek ga popijem, međutim u zadnje vrijeme često nemam čaja i onda ga kradem tamo iz ladice u Prognozi. Nisam nikad to priznala Damjani Ćurkov, ali ako ovo gleda, onda će možda shvatiti gdje je taj planinski čaj nestao – kroz smijeh je ispričala Mojmira. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

SA
SarumanovBrat
12:00 03.02.2022.

ja sam mislio da se pokloni prema istoku

DR
DrugZoka
12:43 03.02.2022.

Mila majko ova koda se sprema na put u svemir. Alo djevojko nije ti emisija nešto posebno

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
12:59 03.02.2022.

ja sam mislio da je otkrila zašto je promijenila mišljenje o tram 11