sretno zaljubljen

Bivši muž Ive Todorić pozirao s novom djevojkom! Zajedno su stigli na otvorenje Vlaovićevog wellnessa

Foto: Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive
1/12
03.02.2022.
u 10:15

Bivšem suprugu Ive Todorić ovo je prvo javno pojavljivanje u društvu tajanstvene brinete u koja je osvojila njegovo srce.

Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su ekskluzivnu wellness oazu u sklopu hotela Sheraton u Zagrebu. Dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je poslovnom suradnjom u kojoj će sudjelovati i supruge Ivana Mišura Vlaović, nekadašnja Miss Universe Hrvatske i Anita Sedlar. Health Club TT Exclusive novouređeni je prostor koji se prostire na ukupno 800 m2 i nosi titulu najdugovječnijeg ekskluzivnog centra wellnessa i fitnessa s čak 28 godina poslovanja.

''Nadamo se da će naši budući korisnici prepoznati bogatu ponudu health cluba i jednostavno uživati u svim blagodatima korištenja wellnessa'' , rekli su Ivana i Goran Vlaović.

Ova mirna spa zona idealna je za ljubitelje luksuznog lifestylea čemu su svjedočile i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić. Svečanom otvorenju prisustvovali su i  Davor Garić te Hrvoje Balent s djevojkom. Bivšem suprugu Ive Todorić ovo je prvo javno pojavljivanje u društvu tajanstvene brinete u koja je osvojila njegovo srce. 

Foto: Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive
S kćeri Ivice Todorića Balent je u braku proveo 18 godina, a službeno su se razveli 2019. godine i to na inicijativu Hrvoja Balenta koji je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnio zahtjev za rastavom. Prvi bračni problemi pojavili su se negdje 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu, vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvod. U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu.

I dok Hrvoju cvatu ruže na ljubavnom planu, njegova bivša supruga odnedavno ponovno uživa u solo vodama. Naime, krajem prošle godine 45-godišnja poduzetnica prekinula je vezu s misterioznim Beograđaninom Nikolom.  – Informacija je točna. Samo mogu potvrditi da je istina da Nikola i ja više nismo zajedno – rekla je Iva medijima. Iako je na društvenim mrežama povremeno dijelila njegove zajedničke fotografije, Iva nikad nije otkrila više detalja o svom tadašnjem dečku, a na fotografijama mu je uvijek skrivala lice.  Prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila je prošle godine u ožujku, a zajedno su uživali na kruzeru Ivine prijateljice Ane Bučević.  Nedavno se nagađalo da se Iva za Nikolu i zaručila nakon što se na jednoj modnoj reviji pojavila s velikim osmjehom na licu i velikim prstenom na ruci, no ona je to tada porekla.

Foto: Instagram
VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

Komentara 7

DU
Deleted user
10:32 03.02.2022.

Srcelence ostalo baz statusa i bez koitusa.

SA
sani2
15:05 03.02.2022.

A ja mislio da mu je to mater.

DU
Deleted user
12:51 03.02.2022.

tajanstvena brineta, misteriozan beogradjanin... glupi ja koji citam vecernjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije