VEČERA ZA 5

Najstroži ovotjedni kandidat Marko za svoju večeru osvojio niskih 27 bodova: 'Nije dobro'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
25.10.2024.
u 19:00
Za svoju večeru osvojio je 27 bodova – Silvija mu je dala osam bodova, Andrea pet, Anastazija osam i Lara šest. Silvija je odnijela pobjedu s 39 osvojenih bodova.
Pogledaj originalni članak

Mladi stolar Marko Ravlić ugostio je Silvanu, Andreu, Anastaziju i Laru u svom domu u Sesvetama i zatvorio zagrebački tjedan 'Večere za 5'. Za svoju večeru osvojio je 27 bodova – Silvija mu je dala osam bodova, Andrea pet, Anastazija osam i Lara šest. Silvija je odnijela pobjedu s 39 osvojenih bodova.

Marko je pripremu večere započeo desertom 'Topla voda', pohanim sladoledom koji je pripremio za prženje. Zatim je spremao glavno jelo 'Kecova rolica' - lungić punjen gljivama, kobasicom i sirom uz koji je kao prilog pripremio pečeni krumpir i mrkve. Predjelo nazvano 'Moje ja' bilo je zadnje na redu za pripremu, a radilo se o mini burgerima. „S obzirom na to kako ju je Marko najavljivao, očekujem od ove večere iznenađenje“, rekla je Anastazija. Kad su gošće stigle, Marko ih je ponudio aperitivom. Nudila se šljivovica, lozovača i travarica, likeri te „majmunovača“, to jest, rakije od banane. „Kad su cure došle, bio sam jako pod tremom“, priznao je domaćin. „Činilo mi se kao da je još u nekim završnim pripremama i da smo ga malo zatekli“, primijetila je Anastazija.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Predjelo 'Mali ja' izazvalo je podijeljene reakcije gošća. Anastaziji su se burgeri izgledom svidjeli i rekla je da izgledaju baš profesionalno, dok je Silvija priznala da je očekivala više, ali složile su se kako je pecivo bilo tvrdo. „Moje predjelo nije ispalo dobro, malo mi je izgorjelo pecivo, nije bilo to to, nije dobro, znam puno bolje napraviti“, priznao je Marko. Ni glavno jelo nije impresioniralo gošće, bilo im je u redu, ali ništa posebno te im je lungić bio suh. „Ja mislim da smo mi njega dotukle jer smo ga cijeli tjedan provocirale i sad se htio pokazati u najboljem svjetlu, što mu očito nije baš uspjelo“, komentirala je Silvija.

Pohani sladoled prošao je nešto bolje kod Markovih gošća, a posebno se svidio Andrei. Tijekom deserta zagrebačka ekipa zapjevala je Tomu Zdravkovića, što je najviše razveselilo Anastaziju, koja je rekla: „Bila sam sretna kad smo zapjevali, to je diglo atmosferu, Toma Zdravković uvijek digne atmosferu.“

Marko, koji ni jednoj od domaćica nije donio poklon te je iste komentirao kao nepotrebne, podijelio je svojim gošćama boce vina. Tu gestu nisu smatrale iskrenom,  a i slagale su se da se Marko, nakon čitavog tjedna, trebao više potruditi oko poklona. Zatim su došli Markovi prijatelji koji su zasvirali ekipi, a na kraju je preostalo proglasiti pobjednika. Marko je s osvojenih 27 bodova bio na četvrtom mjestu, Anastazija i Lara s 37 bodova dijelile su treće mjesto, Andrea je s 38 zasjela na drugo mjesto, a pobjedu je odnijela Silvija s 39 osvojenih bodova. „Uzbuđena, sretna, iznenađena, miješaju se emocije“, rekla je pobjednica.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte od ponedjeljka do petka na RTL-u od 17.50! Epizode su dostupne na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Glumac Moamer Kasumović oglasio se na Facebooku prvi put nakon osude za pedofiliju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.